szerelem romantika találkozás ismerkedés
Hétfőn az utolsó pillanatban értem be az órára. Nem késtem el, de a terem tele. Már csak egy szabad hely volt. Körül sem néztem, csak gyorsan leültem - mellé.

Fel sem tűnt igazán addig - csak az, hogy mindig mosolyog. Meg, hogy helyes a profilja, szép a keze, szeplős az arca. Valahogy mindig a látószögembe került, mindenhol ott volt.

Forrás: Getty Images/gilaxia

Kedden hamarabb mentem. Csak ő volt benn, senki más. Melléültem, beszélgettünk, a szeme is nevetett. Idétlen volt a pólója, sárkányos tollal írt, és rengeteg nyelvtani hibát ejtett. Órák után megvártam. Kávézóba mentünk. Meghívtam egy kólára - közösen ittuk. Mint egy csók. Az utolsó korty az enyém.

Szerdán az én helyem már mellette volt. Kihagyták nekem. Neki pedig felragyogott az arca, amikor meglátott. Egy bárba mentünk - együtt. Megcsókoltam. "Mindig vele! Egész éjjel..."

Forrás: iStockphoto/Gpoint Studio/Anna Bizon

Csütörtökön a lelkünk is összeért. Összesimult. Összepasszolt.

Pénteken is együtt. Egész nap. Egész éjjel. Amikor a hajnali vonathoz kísértem, szomjas volt. Egy kólát vettem. Összebújva ittuk meg. Amikor felszállt a vonatra, hátra sem nézett. A kólásüveget visszaadta nekem. Az utolsó korty az enyém volt. Az üres üveget a vasútállomás előtti kukába dobtam.

A szerelem, amely véget ért, mielőtt elkezdődött volnahttp://www.she.hu/kultur-mi/20160831-szerelem-szakitas-fajdalom-romantika-szereto.html

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.