bemutatkozás Blondie She.hu jótündér Három kívánság
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Blondie, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

Kedves Jótündér!

Korábban még nem volt szerencsénk találkozni, most viszont olyan vissza nem térő lehetőséget kaptam, hogy hármat kívánhatok tőled. Mivel egyszeri alkalomról beszélünk, olyan dolgokat kérek, amikre valóban szükségem lesz az elkövetkezendő években.

Forrás: Hirling Bálint
  1. Mit kívánok tőled? Egészséget és mindent, ami vele jár. Az egyik cél, hogy ha rám tör a kapuzárási pánik, hatvanévesen még simán lefuthassak egy maratont - vagy legalább a kanyarban lehagyjam a margitszigeti futókat anélkül, hogy a térdem ropi módjára ropogna, vagy a protkóm kiesne. És légyszi, inspirációt és motivációt is küldj ahhoz, hogy hetente többször elmenjek edzeni, és továbbra is egymás után teszteljem a különböző sportokat!
  2. Kérek még örömöt: a nevetés élményét és lehetőségét. Hogy ne teljen el anélkül nap, hogy a szám görbüljön, és az arcom mosolyra álljon.
    Forrás: Hirling Bálint
  3. Ja, és olyan szinten menőn akarok dobolni, ahogy azt a Pendulum dobosa teszi, azaz pillanatok alatt átlátni és zseniálisan lejátszani a tört ütemeket. Persze a srác valószínűleg nem evilági, de ez cseppet sem gond. Viszont ha mégis elfáradna, táncolás helyett szívesen átvenném a helyét koncert közben.

Köszi!

Barbi (Blondie)

Blondie cikkeit ITT találod!
Hello, mi vagyunk a she.hu! ;) - Schnierer Katihttp://www.she.hu/herself/20170808-bemutatkozas-jotunder-harom-kivansag-she-hu-schnierer-kati.html

Nyitókép: Hirling Bálint

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.