kommunikáció férfi válaszok Nyiri Zsuzsi gondolatok
Közismert tény, hogy a nők sokszor nem pontosan azt mondják, amit gondolnak. Ezzel szemben a pasik iszonyú büszkék rá, hogy náluk az "igen" igent, a "nem" pedig nemet jelent.

Haha - ez ám az álszentség! Csak a favágóknak áll jól a baltával faragott beszéd. A női szavak nem farönkök, hogy vita esetén a másikhoz vagdossuk őket! Ha egy nőnek valami baja van, el is mondja, meg nem is. És ez nem csupán üres mesterkedés, éppen a vita fájdalommentes lebonyolítása a cél. Ha kimondaná, amit valójában gondol, a férfi agy végzetes rövidzárlatot kapna.

Srácok, higgyétek el: jobb, ha nem tudjátok, hogy mi jár pontosan a csajotok fejében!

Forrás: Shutterstock

Például a "Mi a baj?" kérdésre érkező "Semmi!" szabad fordításban így hangzik: "Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a problémám annak teljes mélységében és minden aspektusában érdekel. Ezért inkább hallgatok, és ha elég kitartó vagy, másfél nap duzzogás után úgyis el fogom árulni az igazságot - addig legalább én is rájövök, hogy pontosan mi az."

Ugye, hogy a "semmi"-t nemcsak mondani, hanem hallgatni is sokkal könnyebb? Ha ennek ellenére is érdekelnek a női lélek sötét és kifinomult titkai, akkor íme, egy szótár a legfontosabb mondatokhoz!

Kövér vagyok? - Anyakocává változtam, ez pedig letaszított az érzelmi óriáscsúszdán. Te pedig bármit, de tényleg BÁRMIT is mondasz, úgyis csak leleplezed magad, hogy te is dagadtnak gondolsz, te felszínes szemétláda!

Ez jól áll rajtam?! - A megjelenésemmel kapcsolatos vélt vagy valós elvárások pillanatnyilag hatalmas nyomás alá helyeznek. Kérlek, légy megértő, válaszolj kitörő lelkesedéssel és kedvesen! De ha a válaszod nemleges, számolj a következményekkel!

Forrás: Shutterstock

Nyugi, nem vagyok féltékeny. - A közösségi oldalakon már régen leellenőriztem az illető nőt és a hátterét, egyelőre nem érzek közvetlen veszélyt, de te tudd, hogy nyitva tartom szemem.

Azért egy picit féltékeny vagyok! - Ennél finomabban nem tudom becsomagolni: az a nő a saját testi épségét veszélyezteti azzal, hogy veled kezdett. Te pedig a bizalmam cérnavékony húrjait nyiszálod, ha ezt a flörtöt azonnal abba nem hagyod!

Nyugi, egyáltalán nem jön be az a pasi! - Már napok óta nem tudom kiverni a fejemből, talán, ha beszélek róla, könnyebb elviselni ezt az őrült vonzódást. De persze ebből te mit sem sejtesz, mert férfiból vagy, te kis naiv.

Most miért nem mondasz semmit?! - El sem tudod képzelni, milyen iszonyú nehéz törékeny, női idegrendszerrel elviselni fenyegető és elutasító jelenléted. Ha most nem válaszolsz, mogorva csendeddel szemben csak egy eszközöm maradt... (Le sem merem írni.)

Forrás: Shutterstock

Mit főzzek neked? - Próbálom felvenni a versenyt a telefonoddal, és bár a legszívesebben bezúznám a képernyőjét, inkább kedveskedve a kajával próbálom elterelni a figyelmedet. Szóval, mondd, mit kérsz, aztán gyere velem csevegni a konyhába - és csináld meg magadnak!

Mit ír a Pista? - Elegem van az állandóan érkező üzenetekből és a húsz csetcsoportból, tedd le azt a telefont, és foglalkozz velem!

És mikor jössz haza? - Most adok egy esélyt, hogy visszakérdezz: "Hát mikor jöjjek, édesem?" És akkor balhé nélkül mehetsz ma bulikázni, de ha rosszul válaszolsz, akkor emiatt holnap lesz egy komoly beszélgetésünk barátocskám.

Szeretsz? - Most rögtön szorosan ölelj át, borítsunk magunkra egy medvebőrt, szálljunk be egy ladikba, lökjük el magunkat a zord valóság partjától, és ringatózzunk a világ végéig!

Kívánsz? - Most rögtön dobj el mindent, és cseppet sem finomkodó mozdulatokkal tépd le rólam a ruhát, ne szégyelld, hogy állatias vagy! Utána pedig engedd meg a forró fürdőt, és langyosítsd a masszázsolajat, egy kis kényeztetésre vágyom!

Mi a baj a nőkkel? - A férfiak szerinthttp://www.she.hu/herself/20170411-nok-hibak-kapcsolat-hatalom-gyakorlas-lelki-terror-kozony-elvarasok-szex.htmlAmikor a férfi hallgat, a nő megőrül...http://www.she.hu/herself/20170829-parkapcsolat-veszekedes-hallgatas-feszultseg-dosa-eszter.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.