Valentin-nap nők ünneplés férfiak Kalla Timi
A pasimnak hívom, pedig már pár éve a férjem. Mindegy, nekem ő a Pasi, és ezt ő is tudja (He's sexy and he knows it...).

Amíg udvarolt, hetente kaptam tőle virágot, és soha semmit nem felejtett el: születésnap, névnap, évforduló, Valentin-nap... (Még a végén kiderül, hogy egy esőemberhez mentem hozzá? Áh, nem, elárulom: a szülei születési dátumáról halványlila fogalma sincs, de komolyan.) Aztán persze teltek az évek, és a virágbolt is bezárt. Ja, nem, csak elköltözött egy másik városba. Na, jó: valójában elmaradoztak a csokrok, ennyi.

Egy idő után már én leptem meg őt: tematikus házassági évfordulóinkra mindig kitaláltam neki valami "egyedi" dolgot (pfff), együtt ettünk valahol, és kapott tőlem egy hasznos és/vagy szép ajándékot. Általában értékelte a törekvéseimet...

Forrás: Shutterstock

Bár a Planetáriumban elaludt, a sétahajón meg hányingere lett. De ezt leszámítva jól tolerálta, amikor facsemetét, egy igazi kisbárányt vagy egy kutyás fiút ábrázoló kis szobrot kapott. Nyugalom, nem nekem volt agymenésem, hanem ő kutyamániás...

A Valentin-napok is "rám hárultak" nagyjából, de nem bántam, én ugyanis ünnepmániás vagyok, ebben élem ki magam (azóta már egy fiúgyermek is áldozatául esett ennek a kényszeremnek). Egyik évben gondoltam egyet, és megleptem a férjemet egy vacsival, és vettem neki egy szál virágot, mert gondoltam, az olyan szokatlan.

Forrás: Shutterstock

Hazaérkezve rögtön éreztem, hogy fogalma sincs, milyen nap van. Riadtan nézte a vázából kacsintgató virágot: "Kitől kaptad ezt a rózsát?" "Hát, a barátnőmtől" - vágtam rá, akkor már kuncogva. "Juj, elfelejtettem a névnapodat? Ja, nem, akkor anyák napja van? Jajj, Mucika, ne haragudj!" Miután nevetésbe torkollott az egész, bevallottam neki, hogy Valentin-nap van. Ennek ellenére ő lelkiismeret-furdalás nélkül belapátolta a kaját.

Szóval idén nem őt lepem meg. Hanem a virágárusokat, az éttermeket és a csokiboltokat: nem veszek tőlük semmit.

Ha szerinted a Valentin-nap giccses, akkor rosszul csinálod!http://www.she.hu/herself/20170207-valentin-nap-unneples-szerelem-no-ferfi-giccsparade.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.