nőnap virág Jónás Zsófi baileys2018 gesztus ajándék
Imádok virágot kapni, tényleg. De idén sokkal jobban örülnék valami hasznosabbnak. Olyannak, ami mondjuk nem hervad el 3 napon belül, és több fantázia is van benne.

Most mindenkit megkímélnék attól, hogy belemenjek: egy nőnek nyilván az év 365 napján tanúsított megbecsülés és tisztelet a lényeg. De ha egy férfi (pl. a férjem) mindenáron ki akarja fejezeni irántam érzett nemes érzéseit ezen az adott napon (is!), akkor egye fene, elviselem. Sőt, hajlandó vagyok tippeket is adni, hogy virág helyett mivel érdemes próbálkozni:

Vacsi ÉS mosogatás

A férjem hihetetlenül jól főz. Ám ezt a képességét évekig ügyesen rejtegette. De pechjére egyszer meglepett egy isteni roston sült malaccal, és így fény derült a titokra. Legnagyobb bánatomra sajnos nem ragad fakanalat túl gyakran. Igazából szinte sosem. Úgyhogy nőnapon meglephetne egy olyan isteni, házi készítésű vacsival. És ami megkoronázná az estét, az az lenne, ha el is mosogatna. Az lenne csak a hab a tortán! Na, azt nagyon tudnám értékelni!

Forrás: Shutterstock

Egy kényelmes fürdő, illóolajok és Corinne Bailey Rae

Imádok egy jó forró fürdőt venni illóolajokkal, egy pohár krémlikőr társaságában, gyertyákkal körülvéve, miközben a kedvenc Corinne Bailey Rae albumomat hallgatom. De ez a szeánsz valahogy sosem jön össze. Vagy nincs kedvem vacakolni a víz elkészítésével, vagy a párom letörli a lejátszót, és rejtélyes módon csak Metallica és Iron Maiden marad rajta. A tűzoltó készülék meg amúgy is kifogyott a legutóbbi gyertyafényes vacsinknál, amikor is úgy gondoltuk, hogy a gyertya jó ötlet. Spoiler: nem volt az. Szóval, nagyon odalennék, ha az én drága férjem egy tökéletes fürdős estét varázsolna nekem.

A nőnap valódi története - Mert van mit ünnepelni!http://www.she.hu/kultur-mi/20170306-nonap-unnep-tortenete-fejlodese-szabadsag-no-ferfi-virag.html

Az a fránya lámpa - ha már úgyis a fürdőben jár...

Elromlott az egyik lámpa a fürdőszobában. Azt hiszem, lassan 2 hónapja. Ezalatt nem emlékszem, hányszor kértem meg a férjemet, hogy szerelje meg - az ötödik után már nem számoltam. Ő sem, csak megjegyezte: megígérte, hogy megszereli, felesleges rá félévente emlékeztetnem. Én meg inkább nem esnék neki, mert eddig egyetlenegyszer próbáltam meg árammal működő dolgot megszerelni, sürgősségi lett belőle. Nem az erősségem, na. Viszont profin rakok össze bármilyen bútort! Visszatérve a fürdőszobához, nagyon örülnék, ha ismét rendesen láthatnám magam a tükörben. Köszi, Drágám! ☺

"A Süti"-ből egy szelet

Egy évvel ezelőtt gyanútlanul sétalgattam a szupermarketben, amikor is belebotlottam életem szerelmébe, egy csokis-epres torta személyében. Ott csücsült a bolt legújabb francia sütis pultján, és csak rám várt. Mit is mondhatnék, szerelem volt első látásra. Intenzív és mindent elsöprő viszonyunk 2 hónapig tartott, amikor is egy harmadik kegyetlenül közénk állt. Ez pedig nem volt más, mint a fürdőszobai mérleg. Azóta csak kivételes alkalmakkor találkozunk, mint szülinap, évforduló és nőnap. De akkor nagyon örülünk a viszontlátásnak! Legalábbis én.

Forrás: Shutterstock

Séta és fotózás

Hobbi fotósként teljesen el tudok veszni az épületek között, vagy 30 percig tudok várni a megfelelő fényviszonyokra egy virág fotózásakor. Ehhez viszont idő kell, ami valahogy sosincs. Mert munka van. Vagy túl hideg. Vagy éppen, hogy túl meleg. Az állandó telefonnyomkodásról nem is beszélve... Így jó lenne egy sétálós, fotózgatós, mobilmentes délután. De komolyan.

És te mit kérnél virág helyett nőnapra?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.