párkeresés társkereső Greta May átverés tippek
Az internetes társkereső oldalak kiváló lehetőséget nyújtanak az ismerkedésre. Sajnos azonban néha olyan emberek is regisztrálnak, akik hazugságokkal szeretnék növelni az esélyeiket.

Íme, néhány fogás, melyek alkalmazásával rájöhetsz a turpisságra - így nem kell fölöslegesen pazarolnod az idődet.

1. Váratlanul hívd fel!

Minden embernek megvan a maga kialakult napirendje, egy idő után azonban gyanús lehet, ha az új lovagod folyton csak nyolctól négyig ér rá szerelmes üziket váltani. Sajnos akad néhány családos férfi, aki internetes kalandozással szeretne izgalmat csempészni az életébe. Ők általában felismerhetők arról, hogy elérhetetlenné válnak azokban a napszakokban, amikor egy család együtt szokott lenni: délután, kora este, hétvégén. És legfeljebb éjszaka kerülnek elő ismét, amikor a feleségük már alszik.

Persze ez nem azt jelenti, hogy minden kötött időbeosztással rendelkező férfi csaló, ám ha ez a jelenség huzamosabb ideig fennáll, akkor érdemes elgondolkodni.

2. Vedd észre az ellentmondásokat!

Kevesen tudnak jól hazudni - ezért a füllentéseknek előbb-utóbb elszólás a vége. Persze, ne olyan egyértelmű bakira gondolj, hogy egy magát egyedülállónak valló pasi így szól: "Képzeld, belém tolatott valaki, mikor munkába vittem a feleségemet." Inkább jelentéktelennek tűnő részletekbe kavarodhat bele. Például, ha a választottad azt mondja, hogy azért nem hívott hétfőn, mert az autóját szerelte, négy nappal később viszont már hétfői túlórát emleget, akkor kapd fel a fejed!

Persze lehet, hogy csak szétszórt, ezért semmiképp se rohand le gyanúsítgatásokkal! Mert ha kiderül, hogy alaptalanul voltál bizalmatlan, egy életre elveszítheted az illető szimpátiáját.

Forrás: Shutterstock

3. Gőze sincs arról, amiről elvileg tájékozottnak kellene lennie...

Nem muszáj keresztkérdésekkel ellenőrizned minden állítását. De ha mondjuk, bőrgyógyászként mutatkozik be, nyugodtan szóba hozhatod a barátnődet, aki szeretné levetetni a fibrómáját. Bár az internet világában már sokféle témára rá lehet keresni, a hazudós lovagok többnyire nem túl leleményesek. Ha a munkájáról, hobbijáról érdeklődsz, ő pedig másra tereli a szót, esetleg nem ismer, vagy rosszul értelmez egy témába vágó kifejezést, elképzelhető, hogy hantázik. Szóval vedd észre, ha állítólagos orvos létére összekeveri a sztetoszkópot a horoszkóppal, vagy ha lovas oktatóként arról beszél, hogy felcsatolta a zablát a nyeregre...

De ezt is kezeld mértékkel, hiszen sokan vannak, akik szándékosan kerülik a hivatásukkal kapcsolatos diskurzusokat. Például azért, mert vannak ennél sokkal érdekfeszítőbb témák is, amelyeket szívesen kiveséznének veled.

+1. Ne ess kétségbe!

Ne hagyd, hogy egy-két kamuzós pasi elvegye a kedved! Számtalan normális férfi keresi a párját - még akkor is, ha elsőre nehéznek tűnik rájuk akadni.

Te estél már társkeresős átverés áldozatává?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.