szex kibeszélő felnőtt magazin élvezet kamu orgazmus Császár Zsanett hazugság megjátszás
Több kutatásból kiderült, hogy a nők fele legalább egyszer életében színlelt már orgazmust. Nem tagadom, sokáig én is közéjük tartoztam.

Meg tudom magyarázni, hogy miért:

  • Többnyire azért hazudtam, hogy ne zúzzam porrá a férfi önbecsülését azzal, hogy nem tud kielégíteni.
  • Aztán voltak olyan együttlétek is, amiket iszonyúan untam, és szerettem volna minél hamarabb "túl lenni" az egészen.
  • Néha félelemből hazudtam. Például amikor először bújtam ágyba valakivel, és arra vágytam, hogy minden tökéletes legyen. A kielégületlenségemet ilyenkor a saját kudarcomnak éreztem, és nem akartam a másik szemében egy frigid picsának tűnni.

Ezeket a színleléseket persze nem orbitális nagy hazugságként kezeltem, inkább egyfajta helyzetmentésként, amivel megúszhatok egy csomó kellemetlenséget. Nem mertem felvállalni az érzéseimet, a vágyaimat, mert attól féltem, hogy ezzel megsértem a férfi (amúgy is törékeny) egóját, és sebezhetővé teszem önmagam.

Ezért inkább szimuláltam a gyönyört. Semmi rosszat nem láttam ebben, sőt, ezt a képességemet sikerült az utóbbi pár évben tökélyre fejlesztenem. (Az alakításaim Oscar-díjat érdemeltek volna.)

Aztán találkoztam a mostani párommal, és egy csapásra megváltozott minden. Ő egy hihetetlenül inspiráló, nyitott személyiség, emellett pedig nagy adag kísérletező kedvvel van megáldva. Éppen ezek miatt a tulajdonságai miatt imádom, és képtelen lennék hazudni neki. Viszont nem szeretném csillogó-villogó álomképben lefesteni a kapcsolatunkat.

Forrás: Shutterstock

Az első néhány alkalom - hogy finoman fogalmazzak - nem sikerült túl fényesen. Bár a kedvesem beleadott apait-anyait, mégsem tudtam elélvezni, pedig annyira kívántam őt, hogy már szinte fájt. Szerettem volna átélni egy igazi tűzijátékot, érezni azt az extatikus kábulatot, ami a "nagykönyvben" le van írva.

Olyan könnyű lett volna megint színlelni. Néhány kéjes nyögés, hangos sikoltozás, és a férfi elégedett mosollyal nyugtázza, hogy sikerült csúcsra juttatnia a nőjét. De én a másik útra léptem, mert rájöttem: a kamu orgazmusokkal nemcsak a másiknak hazudok, hanem magamnak is.

Ez pedig előbb-utóbb visszaüt, és olyan dolgokat rejthet el, amik aztán a kapcsolat kudarcához vezetnek. Tudtam, hogy ez a kitárulkozás kettőnkért történik. Vettem néhány mély levegőt, és nekifogtam. Elmondtam a páromnak, hogy nincs mindig orgazmusom, és azt is, hogy miért kezdtem el színlelni.

Jó érzés volt kiszabadulni a megfelelési kényszer és az önámítás csapdájából, és őszintén beszélni a legbensőbb titkaimról. Jó érzés volt megtapasztalni, hogy végre van valaki, aki elfogad, és nem ítélkezik felettem. Amióta pedig nem játszom szerepet az ágyban, sokkal felszabadultabb vagyok, és jobban élvezem a szexet. De ehhez Ő kellett.

Hevesi Kriszta és a női orgazmus titkaihttp://www.she.hu/nofilter/20170216-hevesi-kriszta-noi-orgazmus-parkapcsolat-szex-titkok.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.