magazin kibeszélő öröm bánat szívkamra boldogtalanság boldog semmi boldogság Erdősi Petra
Csak ringat a hintaágy, és közben teljes súlytalanságot érzek. A hátam mögül fúj az őszi szél, benne van az egész nyár, meg egy kis elmúlás.

Ez a szél az, ami elringat. Bámulom a kismacskáimat, halkan szól a Beatles, a könnyeim cseppjei egészen telítettek. Végigfolynak a nyakamon, a végtelenbe. Fázom.

Egyszerre vagyok boldog és boldogtalan. Egyszerre érzek örömöt, bánatot, ezt-azt. Mindent és semmit.

Forrás: Erdősi Petra saját képe

Vajon a szívembe költözött valami? Már nem félek tőle, hisz olyan ritkán jön, hogy engedem. A légzésem lassú, a tekintetem mély, a szívkamráim átlátszóak. Ezen a délutánon egészen belelátok. "Szép ez a táj, és ma még alig látszik a halál" - bekattant ez a mondat, nem tudom, mi ez.

Az életfunkcióim takarékon égnek. Hiába beszélnek hozzám, nem hallom. Én meg nem beszélek senkihez, nem hallják. Nincs mit.

A tükörben egy lányt látok, hosszú percekig nézem. Tetszik ez a lány. Bárcsak mindig velem lenne!

Forrás: Erdősi Petra saját képe

A mama azt mondja, bolond vagyok. Ha így van, szeressetek ezért. Ha nem akartok így szeretni, akkor fogadjatok el. Csináljatok bármit. Nekem mindegy.

Tetszik ez a súlytalanság, egészen könnyű.

Írta: Erdősi Petra vagy Rebeka, nevezzetek, ahogyan akartok.

"Olcsó drog vagy, függök tőled"http://www.she.hu/herself/20170915-szerelem-vagyak-erzesek-fajdalom-emlekek-erdosi-petra.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.