szerelem csalódás félelem Greta May önbecsülés párkapcsolat kudarc ismerkedés
Szájára kente a rúzst, aztán idegesen letörölte egy zsebkendővel. Túl snassz - állapította meg bosszúsan. Gőze sem volt, hogy dögös legyen-e, vagy inkább szende. Vajon milyen stílust kedvel a srác? Nem ismeri.

A postán kérte el a telefonszámát, de olyan eredetin és cukin, hogy nem volt ereje visszautasítani. A ruha és a rúzs fontos, szögezte le magában - miközben egyre idegesebb lett. Csoda, hogy akkor és ott megtetszett Csabának (ennyit tudott: Füredi Csabának hívják, és informatikus egy nagyvállalatnál). Pedig egyszerű farmer-póló szerelésben volt, smink nélkül. Maradhatna a natúr stílusnál, de az olyan érzést keltene, mintha félvállról venné az első randit.

A haverjai biztosan beoltanák valami olyasmivel, hogy "Túl flegma a csaj, leszar téged, azért nem öltözött ki!" A férfiaknak pedig mindig a csürhe véleménye az első, akikkel piálnak és buliznak, ezt már megtapasztalta. Tamás is ilyen volt, akivel két évig járt - a hülye barátai miatt szakítottak.

A legjobb lesz, ha dögös stílusban nyomom - határozta el magát. A csipkeruhája után nyúlt, a következő pillanatban azonban vissza is dobta az ágyra. Még a végén rásütik, hogy mindenáron pasit akar fogni. Hogy gátlástalan kurva, aki már az első találkozáskor szexelni akar.

Anyuci nyilván ott van a képben, hiszen Csaba maximum 30 éves lehet - mit szólna, ha a mély dekoltázsáról mesélne neki először a fiacskája?Feri volt ilyen, jutott eszébe keserűen. Mindig, mindenről beszámolt az anyjának. Másfél évig jártak, talán még most is együtt lennének, ha anyuka nem vágja taccsra a kapcsolatukat...

Forrás: Shutterstock

Az emlékezéstől kis híján rájött a sírás. Letolta magát: minek rinyál?! Hiszen többé úgysem engedi, hogy átverjék. Vége az odaadásnak meg a bizalomnak. Mostantól minden férfi kösse fel a gatyáját, ha vele próbálkozik!

Csaba sem kurvázhat le csak úgy, egy hülye dekoltázs miatt... Inkább nadrágkosztümöt húz, az tuti. Persze, így meg unalmasnak tűnhet. Elmész te a fenébe! - sziszegte képzeletben Csabának. Mert szinte látta maga előtt, ahogy lenéző mosollyal végigméri az öltözéke miatt...

Aztán ráébredt, hogy nincs is kedve randevúzni. Minek találkozna egy újabb bunkóval?! Biztosan olyan, mint a többi... A telefonja után nyúlt, hogy lemondja a randit, de kopogtak. Csaba lesz az - nem baj, legfeljebb személyesen küldi el. Visszabújt az otthoni ruhájába, úgy ment ajtót nyitni.

- Szia! Figyu, most akartalak hívni. Közbejött valami, aaa... barátnőm összeveszett a pasijával. Feljön, muszáj vigasztalnom egy kicsit.

- Hűha! Értem. Igazán kár. Akkor máskor?

- Nem hiszem. Elég elfoglalt vagyok.

Hallgatott. Várta, hogy a fiú elköszönjön végre, bár az arcán átfutó csalódottság láttán hirtelen elöntötte a lelkiismeret-furdalás.

- Mi a gond? - kérdezte végül a másik egyenes tekintettel. - Azt hittem, azért adtad meg a számodat, mert tetszem. Esküszöm, nem akarlak rögtön feleségül venni! Csak gondoltam, megismerhetnénk egymást.

- Tudom, de... meggondoltam magam. Ne haragudj!

- Értem. Akkor szép estét!

Mire bereteszelte az összes zárat és bekulcsolta az ajtót, már elöntötte a felismerés, mekkora hülyeséget csinált. Tétovázott egy darabig - végül úgy, ahogy volt, mezítláb, futásnak eredt lefelé a lépcsőn. De már nem érte utol Csabát. Bámulta egy darabig a néptelen utcát, majd csalódottan megfordult, és visszasétált a lakásba, hogy egyedül töltse az estét, ahogyan mindig.

Még több cikk Gretától!

Ha idáig eljutottál, már biztos rajongsz Greta stílusáért, és nem bírod visszafogni magad, hogy még többet olvass tőle. Megértjük, és segítünk is neked. Az írói oldalán rengeteg írása vár rád.

Fotó: Pályi Zsófia

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.