magazin hűtlenség kibeszélő férfi párkapcsolat pasi párkeresés Herczeg Zsuzsa biztonsági játék elköteleződés hitegetés
Hallottál már a biztonsági játékos férfiakról? Tudod, hogy milyen taktikával dolgoznak, és mi a céljuk? Fruzsi története tökéletesen leírja, mire is számíthat tőlük az ember lánya..

- Fruzsi, gyere fel hozzám!

- Nem megyek.

- Naaa, gyere már fel!

- Mondtam már, hogy nem megyek.

- Ne légy már ilyen szívtelen!

- Ééééén? - kérdezi a lány, és már érzi, hogy kezd elfogyni a türelme. A csupán baráti találkozó ellenére már megint itt tartanak. - Kinek van barátnője? Nekem? - teszi fel a költői kérdést.

A férfi természetesen nem hagyja magát. - Tudod, hogy csak egy szavadba kerül, és otthagynám.

- Eszedbe ne jusson!

- Naaa, próbáljuk ki, milyenek lennénk együtt! - próbálkozik tovább a férfi.

Na ekkor már végképp elborul a lány agya. - Ezt hogy gondolod? - kérdezi. - Mi lenne, haúgy kezdenél bele egy kapcsolatba, hogy előbb lezárod a régit? De mivel megbeszéltük, hogy részemről barátságnál több nem lehet, így aztán miattam ne tégy ilyet!

A biztonsági játékosok köztünk élnek...

Ismerős a szituáció? Bizonyára sokaknak igen, hiszen számtalan biztonsági játékos él közöttünk. Ránézésre olyanok, mint bármelyik másik ember, és csak akkor ismered meg őket, amikor egy kis változatosságra vágynak.

Természetesen nem adják fel a már megszokott kis életüket, a biztos hátteret, de egy bájos pofi, egy csábítóan domborodó mell vagy egy kerekded fenék könnyedén felkelti az érdeklődésüket - és onnantól kezdve hajtja őket a vágy a szükségleteik kielégítése felé. Fantáziájukban már el is képzelték, ahogy vad csókcsatákat vívtok - hogy mást ne is említsek...

Forrás: Shutterstock

Siránkozik, mégsem vált!

Újra és újra próbálkozik... Akkor is, ha már egyértelműen a tudtára adtad - többször is -, hogy minderről szó sem lehet, és csak barátként tekintesz rá. Hiszen, mikor ultimátumot adsz neki, akkor a jelenlegi kapcsolatát választja. Közben azonban egyre azt hajtogatja, mennyire rossz a viszonya a jelenlegi párjával, és hogy te lehetnél neki az Igazi. Ennek ellenére még mindig ugyanazzal a nővel van, és ilyenkor felmerül bennem a kérdés: a kedvese vajon tud a kettejük "válság állapotáról"?

Akár igen, akár nem a válasz, az én mottóm az: tedd rendbe a kapcsolatodat, vagy hagyd ott a párod, de ne játssz "kettős játékot"! Hiszen lehet, hogy az illető dobbantana, ha kötélnek állnál, és kiderülne, hogy a fixnek tűnő partnere csupán biztonsági tartalékos, de ugyanez kiderülhet akár rólad is.

Talán az tartja a párja mellett, hogy még így is van esélye más nőknél. Mert ha így van, akkor az élethosszig tartó kapcsolat sem tűnik olyan riasztónak - még annak sem, aki retteg az elköteleződéstől. Bárhogy legyen is, szerfelett idegesítő, amikor a falnak beszélsz.

Titokban mindig többet akar...

Na, de most úgy tűnik, elfogadta végre a megváltoztathatatlant, és nem ostromol többet. Mert egyébként megértő barát, és értékes ember. És miért ne lehetne férfi és nő között barátság? Még ha sokak szerint ilyen nem is létezik. Elbeszélgettek a világ dolgairól, kiöntheted neki a szíved, azaz ő számodra a tipikus férfi barát. És ahogy mindezt végiggondolod, megcsörren a telefonod. Ő az:

- Fruzsi, feljössz hozzám?

- Áááá... :)

Fruzsi történetét Herczeg Zsuzsa jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.