párkeresés férfi készülődés randi Laczó Adrienn különbségek ismerkedés Randevú
Egy nő számára az első randi leginkább paRandi, ami előtt az összes létező kétség egyszerre gyötri. A férfi meg felvesz egy random inget A Farmerral, megbolondítja a szettet egy kis Old Spice-szal, aztán hadd szóljon!

Pedig mennyivel szebb lenne a világ, ha ez pont fordítva lenne! Vagy mégsem? Játsszunk csak el a gondolattal, hogy a pasi hülyére izgulja magát, a nő meg csak odamegy, és a legnagyobb lazasággal viselkedik egész idő alatt...

A férfi és az előzmények

Júúúj, meccseltünk azzal a cuki csajjal! Tök feleslegesen voltak kétségeim ezzel az online társkeresősdivel kapcsolatban. Mondjuk, Miki nagyon megjárta azzal az aranyásóval, pedig milyen kitartóan kereste az Igazit. De nekem? Két nap - ennyi kellett, hogy rám találjon ez a szöszi látomás, hát ez fantörpikus!

Eközben a nő...

Végre van pár perc nyugim. Betéve tudom a magnóliás WC-illatosító összetételét, úgyhogy nézzünk rá a mai pasi felhozatalra - bár az utóbbi heteket nézve sok jóra nem számítok... Hoppá, egy csúcskan(nak kinéző egyed)! És egyezés, naná... Majd holnaputánután újra ránézek az appra. Kíváncsi vagyok, fog-e írni, mert én biztosan nem kezdeményezek! Ez olyan pasi dolog, és aki ezt nem érti, azzal nem is akarok beszélgetni.

A férfi és a készülődés

Ez a barbár borbély már megint nem akkorára nyírta hajam, mint kértem. Biztos a csajnak is fel fog tűnni, milyen szörnyen nézek ki. Az Axe kompatibilis a narancssárga Boss-szal? Vagy lehet, hogy elég lenne az egyik is? Próbálok finom úriember érzetet kelteni, de lehet, inkább a "Jéger lecsúszna?" stílust kellene előtérbe helyeznem? Tegnap este hagymát ettem, jesszusúristen - akkor mindent magamra fújok, és reménykedem, hogy nem leszek büdös.

Forrás: Shutterstock

Kontaktlencse lesz. Nem, inkább szemüveg - abban okosabbnak tűnök. De mi van, ha aktakukacnak gondol majd? Akkor mégis inkább kontaktlencse? Na jó, segítség! Feltűrt ingujj, azt olvastam legutóbb, ugye? Felhívom Mikit, hogy adja már kölcsön a könyökizés zakóját - bár lehet, hogy még mindig letargiában van amiatt a liba miatt, inkább nem zargatom azzal, hogy nekem bezzeg összejött. Az órám nem egy Breitling, ez vajon fekete pont? Áhh, máris elkéstem.

A nő és a készülődés

Viszek neki egy Barcelonás sörnyitót, vagy mit illik ilyenkor. Gondolom, lesz nála sör, nem csak vacsora, szóval hasznát vesszük majd. Remélem nem vegán, mert olyan éhes vagyok, hogy betermelnék egy fél bármilyen állatot. Most látom: kétcentis a lenövésem. Előnyös megvilágításnál másfél. Akkor másfél. Tegnap este hagymát ettem, akkor indulás előtt még fogat mosok. Legközelebb is ennél a zöldségesnél fogok vásárolni, nagyon friss az áruja. Ehhez a cipőmhöz még nem vettem árnyalatban passzoló táskát, de ezt csak kibírja a bimbózó kapcsolatunk.

A férfi és az elvárások

Még nem tudom, hány gyereket akar, milyen korkülönbségekkel, ami hatalmas rizikófaktor. Hiszen mégiscsak nekem kell majd eltartanom a családot, szóval, jó lenne mihamarabb tudni, hogy milyen elképzelései vannak a jövőt illetően. Az előzetes online felmérésem alapján viszont a huszonötös szempont listámról huszonkét és felet kipipálhatok - még a családi anamnézist és az operaimádatot is, úgyhogy még bármi kisülhet ebből.

Próbálok nem túlságosan előreszaladni az időben, és nem arról képzelegni, hogy milyen lesz, mikor ő éppen marhapörköltet főz nekem, én meg vágom a fát a kertben a kandallóba... De annyira megfogott az a csaj, biztosan érzem, hogy ő az Igazi! Egy viszont biztos: mellényt nem vagyok hajlandó felvenni az esküvőn, ezt alkalomadtán finoman meg kell jegyeznem.

A nő és az elvárások

Operabuzi, de talán ezt még túlélem. Bár genyóság volt bekamuzni, hogy Verdi áriáitól mindig bekönnyezek - mondjuk, impróból jeles. :D Mindegy, majd ha már égető lesz a helyzet, akkor meghallgatok egyet-kettőt, hogy képben legyek. Ne szépítsük: legyen olyan bugyilecsusszanós a vigyora, mint a fotókon, és akkor sem az opera nem számít, meg az sem, hogy csak egy varrás nélküli pamutalsót vettem fel - hiszen úgyis a földön fog landolni. Illetve remélem, hogy a csilláron...

Egy sztori - két író: Egy szuper(szörnyű) randi történetehttp://www.she.hu/herself/20170513-randevu-randi-ferfi-no-velemeny-nezopont-elmenyek-biciklitura.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.