A modernkori Casanova 5+1 ismérve!

Biztosan ismered azt a fajta pasit, aki őrületesen vonzó, vagány, sikeres, és rajonganak érte a nők. Tulajdonképpen csak egy hibája van: pofátlanul kihasználja az előnyeit, és minden csajt végigpróbál, aki az útjába akad...

Ha szerencsés vagy, csak a barátnőidtől hallottál róla - ha nem, akkor már te is áldozatul estél. Ha így van, ne szégyelld! Az ember lánya - főleg, amíg tapasztalatlan - tökéletes alfahímre vágyik, az ilyen srácokban pedig (látszólag) minden adott ehhez. A tanulság kedvéért azonban foglaljuk össze, mit rontottál el!

1. Szóba álltál vele

Pedig már az elején láttad, hogy a szeme sem áll jól. Egy csomó csajt ismertél, akik hónapokig siratták, miután elhagyta őket. Tudtad, hogy mindenkinek csapja a szelet, mégis rohadtul izgalmas volt dumálni vele. Úgy gondoltad, csak egy ártalmatlan flört lesz, többet úgysem engedsz.

Aztán egyre gyakrabban álmodoztál róla, hiszen úgy érezted: mikor együtt vagytok, valahogy másképp csillog a szeme. A hülye is látja, hogy mélyen legbelül szerelemre vágyik - méghozzá veled...

2. Járni kezdtél vele

Csak egy éjszakának indult, de a lelkedet is odaadtad volna, hogy folytatódjon a dolog köztetek. És lám, a férfiisten felhívott szex után: közös programot csináltatok, megfogta a kezed - ez bizony egy igazi kapcsolat, állapítottad meg boldogan. Ez a fantasztikus pasi valóban téged választott: jártok! Nem semmi, hiszen legalább húsz csajt tudsz kapásból, akiket néhány menet után faképnél hagyott.

3. Beleszerettél

Hiába győzködtek a barátaid, hogy vigyázz vele. Egyre hevesebben védted: nem ismerik, nem tudják, hogy milyen. Lehet, hogy eddig hülyére vette a nőket, de veled egészen más: figyelmes, érzékeny, kedves. Tegnap is átdumáltátok az éjszakát szex után. Ez az igazi énje, nem az a felületes, csapodár pasi, amilyennek kifelé mutatja magát.

Az előző nőibe nem volt szerelmes, beléd viszont igen - nem mondta ugyan, de akkor is tudod. Te meg persze már rég beleestél, mint ló a gödörbe...

Forrás: Shutterstock

4. Hitegetted magad

Telt az idő - pár hét vagy hónap -, és jött a fekete leves. A lelkesedése mintha alábbhagyott volna. Végül kénytelen voltál szembenézni vele: más nők is vannak a képben. Előtört belőled a fúria: a "ribancokat" hibáztattad, akik ráakaszkodnak. Miért nem hagyják békén, miért nem értik, hogy igazán szerelmes?! Egy férfit könnyű megingatni a testiséggel, de ő szeret téged, akkor is szeret!

Talán megfektet egy-két kurvát - szegénynek nehéz leszoknia erről, hiszen korábban megszokta -, de senki nem jelent neki annyit, mint te. Nem baj, te kitartasz, és megváltoztatod...

5. Szakítás helyett tűrtél

Eltelt egy kis idő - megjártad a mennyet és a poklot legalább ezerszer. Hol magadat utáltad, hol őt, hol a világ összes nőjét - de még mindig nem adtad fel, hogy megmentsd, és az évszázad legmenőbb párja legyetek. Aztán egyszer csak jött a nagy pofára esés. Egy este csüggedten közölte: imád téged, de sajnos túl gyenge.

Viszi a vére, ezért inkább nem kínoz tovább. Elmegy, így lesz a legjobb - de tudd, hogy valójában ő mindig, örökre csak téged... és nagyon. Tényleg!

+1 Vársz rá...

Telnek a hetek, a hónapok, az évek. Hiába szakított, te várod. Várod, mert időnként - a nagy "szerelemtől" hajtva - visszatér hozzád egy-két forró éjszakára, hogy aztán újra magadra hagyjon. Biztosra veszed, hogy különleges vagy a számára, erre idővel ő is rájön majd - és akkor minden szuper lesz köztetek...

Eszedbe sem jut, hogy rajtad kívül legalább még húsz nő hiszi ugyanezt. A típus ugyanis, akibe belefutottál, ezzel a módszerrel hülyíti a nőket.

Remélem, még nem találkoztál ilyen pasival. Ha netán összefutnál vele, légy nagyon óvatos! ;-)

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

    Ezt olvastad már?