szerelem pénz párkapcsolat kapcsolat Császár Zsanett érdek felszínesség számító
Vannak nők - sajnos nem is kevesen -, akik drága ruhákban, ékszerekben, fényűző utazásokban mérik a szeretetet. A pénz számukra az isten, és szóba sem állnak olyan "lúzerekkel", akiknek nincs menő állásuk, szuper kocsijuk és panorámás luxuslakásuk.

Ne legyél ostoba, számító liba! Soha ne az anyagi javak alapján határozd meg egy férfi értékét, ne attól függjenek az érzéseid, hogy mennyit költ rád az illető! A vonzalom fokmérője ugyanis nem egy Louis Vuitton táska, egy Tiffany gyűrű vagy egy puccos vacsora valamelyik túlhájpolt étteremben. Hanem az együtt töltött idő - bármilyen közhelyesen hangzik is.

Szeretnél örülni egy szeretetteljes kapcsolatnak, vagy csak az egódat akarod erősíteni? Ha valóban boldog akarsz lenni, akkor olyannal randizgass, aki nem felszínesen éli az életét! Nem a külsőségeket helyezi előtérbe, hanem a személyiségével kíván hatni.

A mosolyával, a kedvességével, a figyelmességével vesz le a lábadról, nem pedig a bankszámlájával. Akit bármikor, akár az éjszaka közepén is felhívhatsz azzal, hogy "Lerobbant a kocsim, nem tudok hazamenni." A bajban is ott áll melletted, és mindig a segítségedre siet,mint egy hős megmentő.

Olyan férfit válassz, aki érzelmi biztonságot tud nyújtani számodra! Ez a párkapcsolat egyik leglényegesebb eleme. Nyilván fontos az egzisztenciális biztonság, hiszen az evolúciós elmélet szerint a nők úgy választanak társat, hogy képes legyen eltartani a születendő gyermeket. Valamennyire számít tehát a pénz megléte, de az anyagi dolgok nem helyettesíthetik a szeretetet - annak nincs ára.

Forrás: Shutterstock

Olyan férfit válassz, aki elvisz a legszebb kilátást nyújtó várhoz, a legromantikusabb tóhoz! Vagy abba a faluba, ahol gyerekkorodban sokat nyaraltál - mert emlékszik, hogy meséltél róla. Kétségtelen, hogy a távoli földrészek mindig egy izgalmas kaland ígéretét rejtik, de a Mátrában töltött hétvégének is legalább annyira lehet örülni. Ha ilyen programokkal lep meg a párod, akkor biztos lehetsz benne, hogy odavan érted.

Olyat válassz, aki leszalad a pékségbe friss croissant-ért, aztán ágyba szervírozza a reggelit. Aki akkor is dicsér, ha gyűrött arccal gubbasztasz a kanapén, és meglep a kedvenc íród könyvével. Vagy hazafelé beugrik egy virágboltba, és vesz egy csokor rózsát.

Lehet, hogy ezek apróságnak tűnnek, de az értékük felbecsülhetetlen. Azt mutatják, hogy a párod odafigyel rád, a vágyaidra, az igényeidre, és mindig tudja, mire van leginkább szükséged.

Olyan férfit válassz, aki saját magát sem hanyagolja el: mindent megtesz azért, hogy még sármosabb és vonzóbb legyen. Hidd el, neked akar tetszeni, nem pedig más nőknek, ezért mindig értékeld ezt a törekvését! Ne feledd: a bókok, az érintések, az együtt szerzett emlékek sokkal értékesebbek a drága ajándékoknál. Ha esetleg még nem találtad meg Mr. Igazit, eszerint keress társat - és boldogabb leszel!

Most akkor én pénzéhes lotyó vagyok?http://www.she.hu/herself/20170515-penz-parkapcsolat-elvarasok-eletszinvonal-kozos-celok-irigyseg.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.