gondolkodás női logika nőiesség B. Barbi logika
Egy nő, aki egyszerűen bonyolult, és bonyolultan egyszerű. Egy nő, aki gyengén is erős, de van, hogy erősen is néha gyenge. Egy nő, aki sírva nevet, és olykor mosolyogva zokog.

Egy nő, aki nem tökéletesen hibátlan, de tökéletlenül is egész. Egy nő, aki kezelhetően akaratos, de akaratlanul engedelmes. Egy nő, aki tudattalanul ösztönös, de ösztönösen tudatos. Egy nő, aki ha kell, bizonytalanságában is magabiztos, de időnként magabiztosan is bizonytalan. Egy nő, aki határozottan felelősségteljes, de olykor még felelősségteljes létére is meggondolatlan.

Egy nő, aki nyugodtan lázad, de lázongva is békés. Egy nő, aki körültekintően kalandvágyó, alkalmasint merészen félénk. Egy nő, aki gyermekien kíváncsi, de néha közömbösen fürkésző. Egy nő, aki ellenállhatatlanul kezdeményező, elvétve határozottan ellenálló.

Egy nő, aki klasszikusan modern, és újszerűen hagyományos. Egy nő, aki visszafogottan feltűnő, alkalmanként feltűnően visszafogott. Egy nő, aki lágyan csípős, de igény szerint csípősen lágy is tud lenni. Egy nő, aki szótlanul is kommunikatív, de ha kell, cserfesen is néma. Egy nő, aki olykor komolyan is játékos, de a játékban is komoly.

Forrás: Shutterstock

Egy nő, aki rugalmasan alkalmazkodó, de alkalmazkodva is ragaszkodó. Egy nő, aki okosan hülyéskedő, de nem hülyén okoskodó. Egy nő, aki intelligensen gondolkodó, de nem filozófikusan bölcs. Egy nő, aki tanulva tapasztalt, és tapasztalva tanult.

Egy nő aki, javíthatatlanul megbocsátó, de megbocsátva sem felejtő. Egy nő, aki haragosan is kedves, de szükségszerűen kedvesen is haragos. Egy nő, aki változatosan is hiteles, és hitelesen is változó. Egy nő, aki természetesen egyedi, és rendhagyóan természetes.

Egy nő, aki a jelenben él, nem pedig a múltból épít jövőt. Egy nő, aki ért, megért, érez és átérez. Egy nő, aki megbízhatóan tisztességes, kitartóan hűséges. Egy nő, aki önazonosan stílusos, stílusosan önazonos. Egy nő, aki biztosan megbízható, és megbízhatóan biztos. Egy őszintén szerető, szeretve is őszinte nő vagyok.

Én egy nő vagyok. Egy egyszerűen bonyolult, és bonyolultan egyszerű nő vagyok?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.