szerelem megszerzés odaadás megtartás párkapcsolat Tolvaj Vica
Hiszel a "ding"-ben? Hiszel abban, hogy úgy találod meg a párodat, ahogyan Mavis és Jonatán talált egymásra a Hotel Transylvaniában - villámcsapásszerűen? Egyáltalán, honnan tudod, hogy megvan a Nagy Ő?!

Egyesek szerint legalább száz veled kompatibilis ellenkező nemű szaladgál a nagyvilágban, neked csak el kell döntened, hogy melyikkel éled le a az életedet. Hangsúlyozom: a nagyvilágban! Így már nem olyan sima az ügy, hiszen a Föld lakossága 7.5 milliárd ember. Persze, nem mind ellenkező nemű, és nem mind passzol hozzánk korban, de akkor is: ez a szám felfoghatatlan...

Itt kellene tehát megteremteni azt a helyzetet, hogy ugyanazon a helyen és időben légy jelen legalább egy Nagy Ő jelölttel - ráadásul olyannal, aki nincs kapcsolatban egy másik jelöltjével, és te sem próbálgatod éppen a szárnyaidat valaki más mellett. Ugye, így már nem is fest olyan egyszerűen a helyzet? Nehéz elképzelni, hogy pont eléd sétál jövendőbeli hű társad és leendő gyermekeid apja...

Az egyik legtündéribb barátnőm néhány éve, jó néhány csalódás után úgy döntött, hogy nem fecsérli az idejét ilyen-olyan jöttmentekre, és kizárólag a Nagy Ővel fog szóba állni. Hogy honnan tudja, kivel kell beszélgetésbe elegyednie? Hát, majd érzi... Elsőre furán hangzik a szitu, de valahol igaza van. Valóban érezni fogja, ha olyan ember keveredik mellé, akit neki szánt a sors. Jönni fog az a bizonyos "ding", és onnantól nincs megállás.

Forrás: Shutterstock

Hányszor látjuk, hogy egy lány kapcsolatból kapcsolatba ugrál (hosszú kapcsolatokról beszélek, nem az egyéjszakás kalandokról), de valahogy nem tud megállapodni. Majd jön valaki, akivel eltelik néhány hét, és máris összeköltöznek. Eltelik néhány hónap, és máris előkerül az a bizonyos gyűrű, és így tovább - megvan a "ding". Többször hallottam már, hogy ilyen nincs, ez egy tündérmese. Mindenki maga dönti el, hogy melyik verziót hiszi el. Én szeretem a meséket, főleg, ha két tündér is van benne.

Visszatérve a barátnőmre, ő komoly elméletet épített fel a jól működő kapcsolatok mögé. Habár néhány pohár bor után mesélte el nekem, van benne ráció: az elméletben pedig rengeteg az összetevő... No igen! Hiszen egy jó recept is így indul, ami rendjén is van, mert a kapcsolataink is egy-egy jól kialakított receptre épülnek. Semmi nem működik magától, ahogy a piskóta sem készül el tojás nélkül. Hiába van hozzá liszt és cukor, ha nincs tojás, akkor buktuk az egész piskóta projektet. Ugyanilyen a szerelem - fontos minden hozzávaló.

Szóval, ha találunk egy olyan pasit, akinek tojása is van - mit beszélek... akivel megvan a "ding", vagy ki hogyan nevezi, akkor azt ne engedjük el! Igen, sok év keresgélés után természetes, hogy nyugodtság szállja meg az embert, ha megvan a tuti kapcsolat. Úgy érezheted, már nem kell törnöd magad - de én ezt cáfolnám.

Azért, mert megvan a párod, esetleg már házasok vagytok, és gyerek is van, nem kell elengedni magatokat. Feláll a hátamon a nem létező szőr, mikor egy többéves kapcsolatban igénytelenek lesznek a felek. Egy kapcsolat lényege, hogy felemeljétek egymást. A tisztelet épp olyan fontos benne, mint az igényes megjelenés: nem fér bele a sörhas és a "csubakka" szőrzet! 5-15-50 év után is akarj tetszeni a párodnak! Persze a tisztelet nem csak a külsőségeken alapszik - de ez már egy másik sztori lesz...

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.