szerelem párkapcsolat vágyódás Ferencz Gabriella kötelék összetartozás
Régóta külön utakon jártunk, bár elszakadni sosem tudtunk egymástól. Írtunk, telefonáltunk - rendszertelenül, mégis rendszeresen. Soha nem tudtam, mikor csörög a mobilom, csak azt, hogy valamikor fog.

Te pedig nyugodtan dolgoztál, mert biztos lehettél benne, hogy ünnepnapokon - és néha még azokon túl is - írok majd neked. Közös múlt, meg nem valósult remények és valami megmagyarázhatatlan kapocs kötött össze minket - ami több volt barátságnál, de jóval kevesebb egy komoly kapcsolatnál. Soha nem tisztáztuk, mi is ez köztünk, csak éreztük, hogy tudnunk kell a másikról.

Minden igyekezetünk ellenére, egy ideje mégsem bukkantunk fel egymás életében. Bár terveztük, hogy telefonálunk, írunk, de a napok szaladtak, és valami miatt csak elmaradt. Aztán megláttalak. A semmiből tűntél fel, és úgy siettél felém, mintha sosem lett volna köztünk távolság vagy külön megélt hónapok.

Megfogtad a kezem, és egy titkos helyre húztál, ahol nem látnak mások, nincsenek kíváncsi tekintetek, csak te meg én - és a végtelen vágyak beteljesülése. Mert amikor a közelemben voltál, a szívem hevesebben vert, a lelkem repdesett, a testem utánad sóvárgott.

A csókod szenvedélyt, az érintésed szerelmet tükrözött, a tekinteted pedig azt jelezte, hogy végre hazaértél, hozzám. Hogy valami nem folytatódik, hanem elkezdődik, valami izgalmas és örökké tartó. Jó volt veled lenni, ölelni. Nem kellettek szavak, mert a simogatások, mosolyok, boldog sóhajok mindent kifejeztek. Aztán felébredtem...

Fájón vettem tudomásul, hogy a csodálatos egymásra találásunk álom volt csupán. Vissza akartam feküdni, ott folytatni az ábrándozást, ahol befejeztem, de a pillanatot és a mosolygós arcodat nem tudtam többé visszaidézni. A reggel szürke és magányos volt nélküled, mert rádöbbentem: nem elég, ha csak pár hetente beszélünk.

Forrás: Shutterstock

Nem elég a hangod, mindened kell: a lelked, a simogatásod, a csókod és a köztünk lévő vibrálás. A csendet ekkor a telefon csörgése törte meg. Te voltál az, mintha csak a korábbi illúzió folytatódna.

- Képzeld, veled álmodtam! - kezdted.

És a kilátástalannak tűnő reggel hirtelen megtelt lehetőségekkel. Kérdés nélkül is meséltél: szerelemről, szenvedélyről, vágyakról. Nemcsak azt mondtad el, hogy mi történt éjjel az álmodban, hanem azt is, miért nem elég ez így neked. A szívemből beszéltél, a lelkem néma kiáltását hallottad meg. Megnyugtattál, reményt adtál, egy hihetetlennek tűnő ábrándot valósítottál meg.

- Én is veled töltöttem az éjszakát! - válaszoltam sejtelmesen.

Hirtelen mindkettőnk számára világossá vált, hogy nem álmodozni szeretnénk, hanem megélni minden percet, minél többször. És minél közelebb lenni egymáshoz.

A részletek már nem is érdekeltek minket, mert a súlyos rádöbbenés után az elhatározás sokkal könnyebb volt. Évek óta először töltöttünk együtt egy éjszakát. Igaz, hogy kilométerekben és fizikailag távol egymástól, de a lelkünk szorosan és hevesen ölelte a másikét. Közös álmunk pedig egy csodálatos közös jövőt vetített elénk.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.