Férfiistenek a fesztiválokon: Így bulizik Zeusz, Hádész és a többiek!

buli férfiak istenek fesztivál Zeusz Dörök Vanda Hádész
Ha nyár, akkor végre lehet tombolni a fesztiválokon. Ezt az életet még maguk az olümposzi istenek is megirigyelnék. Vajon hogyan partiznának, ha köztünk járnának? Tutira nem tagadnák meg a természetüket, és csajoznának, ahogy csak a csövön kifér!

Ha ők nem is, a hasonmásaik bizony itt vannak. ;-) Találkoztál már velük?

Poszeidón, a vizek és tengerek ura

Kizárólag vízparti feszteken csapatja. Ha őt keresed, a Sound, a Strand és a BeMyLake a te helyed. Különös ismertetőjegye, hogy idejének nagy részében a vízben szeletel valami ütős techno zenére. Csak a bikinis csajok jönnek be neki, hiába, a víz a lételeme. Ha valamilyen véletlen folytán mégis kikerveredik a szárazföldre, tánc címszó alatt úgy vergődik, mint egy partra vetett hal. Vigyél neki egy kis ásványvizet, hidd el, hálából az istennőjévé tesz!

Forrás: Shutterstock

Apollón, a jóslás, a zene és a tánc istene

Ami azt illeti, valóban úgy táncol, mint Magic Mike. Szem nem marad szárazon, ha valahol megjelenik, isteni látvány. Ennek ellenére a sátortáborokba jár vadászni. Ha egy feltűnően jóképű férfit pillantasz meg gitárral a kezében, kezdhetsz gyanakodni, ha pedig egy hatalmas hölgykoszorú közepén bájolog, már biztos lehetsz benne, hogy Apollónnal van dolgod. A rocksztárok lázadó szexisségével hódít, szinte ellenállhatatlan. Ha megtetszel neki, azonnal azt jósolja, hogy össze fogtok házasodni - de maximum csak a papnője lehetsz. Elárulom, mindenkinek ezt a dumát tolja...

Dionüszosz, a bor és a vad tivornyák istene

A partiarcok legnagyobbika. Ő az, aki már délelőtt tajtrészegre itta magát, és ezt a mutatványt minden egyes nap gond nélkül képes produkálni. Hatalmas baráti társaságával italos sátorról italos sátorig jár, mégis van valami bizsergető benne. Ha összefutsz vele, minimum nyakon önt egy pohár borral, miközben arra csábít, hogy tarts vele, mert te vagy a végzete. Ha bírod a strapát, és legalább úgy bulizol, mint egy férfi, ő a te embered. Garantáltan emlékezetes élmény lesz vele pörögni.

Zeusz, minden istenek ura

Természetesen ő a fesztiválarcok királya. Habzsolja az életet, és minden szembejövő csajba azonnal és "őszintén" szerelmes lesz. Képes bevetni az összes praktikáját, hogy felszedhesse kiszemeltjét. A hódítás kedvéért még vicces jelmezeket is magára húz. Királyi férfiassága több, mint vonzó, mégsem ajánlatos kikezdeni vele. Úgysem tarthat sokáig a szerelem, hiszen otthon várja őt a hűséges felesége, akit semmilyen körülmények között sem hagyna el. Csak alkalmi partnerek érdeklik, ne dőlj be neki!

Forrás: Shutterstock

Árész, a háború istene

Őt a legkönnyebb kiszúrni. Valószínűleg éppen egy hölgy kegyeiért verekszik. Folyton légedetlenkedik, kötekedik, de nem tehet róla, ilyen a természete. Ha nincs egy jó kis balhé, unatkozni kezd. Kicsit agresszív, és ugrásra készen várja az ostoba földi halandókat egy jó kis csetepaté reményében. Akármennyire is vonzó alak, igazából nem te kellesz neki. Csak arra vár, hátha valaki szemezni próbál veled, amit majd jól megtorolhat.

Héphaisztosz, a csúnya, sánta kovácsisten

Valószínűleg kőgazdag lehet, mert elviszi a legjobb nőket. A VIP szektorokban hesszel, és látszik rajta, hogy kilóra megvehet bárkit. Ha van hozzá gusztusod, és összejönnél vele, minimum Afrodité szépségével kell rendelkezned, különben szóba sem áll veled. Azonban, ha meglátja benned az istennőt, a világot a lábaid elé teszi. Feltéve, ha beengeded az ágyadba.

Hádész, az alvilág istene

Tuti, hogy egy zúzós death metal koncerten lebzsel. Ha kivetnéd rá a hálódat, viselj fekete bőrcuccokat, az arcod legyen hullafehér, a sminked pedig vastag és fekete! Hordj acélbetétes bakancsot, szegecses nyakpántot, és fel fog figyelni rád! Ha mindezek mellett még a halálhörgést is profin tudod utánozni, tiéd lesz a szíve.

Forrás: Shutterstock

Endümion

Gyönyörű férfi, de sajnos örök alvásra ítélték az istenek. Ezért aztán nem is fogod megtalálni, hiszen valamelyik sátorban szunyál éppen. Csak akkor bukkanhatsz rá, ha éjjel véletlenül a te sátradba próbál bemászni, hogy pihenjen egy kicsit.

Narcisszusz

Soha nem jön össze senkivel. Csak addig vagy érdekes a számára, amíg meggyőződik róla, hogy őt látod a világ legjobb, legszebb, legokosabb pasijának, akinek mindig igaza van. Menthetetlenül szerelmes önmagába, de legalább tényleg jól néz ki. Úgy öltözik, mintha egy divatmagazin címlapjáról lépett volna elő, ami ritka jelenség egy fesztiválon. Ezt leszámítva viszont igazi egomániás barom... Ha mégis sikerült felcsípned, készülj fel, hogy te leszel az egójának legnagyobb fényezője, különben azonnal szakít veled!

Herkules

Kizárólag félmeztelenül hajlandó megjelenni, hogy bugyinedvesítően kidolgozott testét mindenki jól láthassa. Mégsem érdeklik a csajok, ne is próbálkozz! Ő tényleg csak bulizni jött. A felesége és a gyerekei mindennél fontosabbak számára, igazi családapa típus.

Mit mond el egy férfiról a stílusa?http://www.she.hu/herself/20180202-ferfi-stilusok-es-ideologiak-greta-may.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.