szerelem kibeszélő magazin párkapcsolat kapcsolat Császár Zsanett hiány társ
Korábban sosem érdekeltek a rosszfiúk. De te olyan hihetetlenül jóképű (és szórakoztató) voltál, hogy képtelen voltam ellenállni a vonzerődnek. Közben persze tudtam, hogyan bánsz a nőkkel, és tisztában voltam azzal is, mekkora csajozógép vagy.

Nem reménykedhettem abban, hogy pont az én kedvemért fogsz megváltozni, aztán mindennek tudatában mégis hagytam magam elcsábítani. Eleinte ellenálltam, nem tetszett a nyomulásod. Aztán kirángattál a csigaházamból a legtürelmetlenebb vehemenciával, amitől lassan elgyengültem és engedelmessé váltam.

Egyik nap tükörbe néztem, és alig ismertem magamra, mintha nem is én lettem volna. Fogalmam sincs, hogyan csináltad, de teljesen felforgattad a világomat, ügyesen elérted, hogy szükségem legyen rád. Egyszer régen már összetörték a szívemet, pont emiatt senkihez nem akartam érzelmileg kötődni. De annyira megbolondított a merészséged és a démoni kisugárzásod, hogy esélyem sem volt menekülni. Beléd szerettem, és igyekeztelek boldoggá tenni, te viszont úgy használtál, mint egy játékszert.

Levettél a polcról, és babusgattál, dédelgettél, ha úgy tartotta kedved. Olyankor szárnyaltam. Aztán behajítottál a sarokba a megunt dolgaid közé. Olyankor pokolian szenvedtem. Háborgott a lelkem, és főleg a félelem hullámai csaptak magasra. Kegyetlen érzés volt, hogy soha nem tudhattam, mire számítsak a következő pillanatban.

Utáltam azt a bizonytalanságot, amiben tartottál. Úgy éreztem magam, mintha egy körhintában ülnék. Émelyegtem attól a flegma kiszámíthatatlanságtól, ami belőled áradt, de valami delejes erő mágnesként húzott feléd.

Forrás: Shutterstock

Tudom. Hülye voltam. Szimbiózisra vágytam, és titokban azt reméltem, a türelmem végre felolvasztja a lelkedet, és kiteljesednek az érzelmek. Sajnos nem így történt. Hamis illúzió volt a kapcsolatunk. Mi sosem osztottuk meg egymással a vágyainkat, sosem beszélgettünk úgy igazán, ahogy nő és férfi beszélget egymással. Éppen ezért sohasem volt meg köztünk az a bizalom, ami egy érett, harmonikus párkapcsolathoz szükséges.

Egészen mostanáig azzal hitegettem magam, hogy jót tesz nekem a jelenléted, de már látom, hogy ez nem igaz. Ugyanolyan vagy, mint azok a férfiak, akik jöttek-mentek az életemben. Sőt, még rosszabb, mert ők legalább nem hitegettek a közös jövő ígéretével. Így visszagondolva az együtt töltött időre, fájdalom, feszültség és düh tombol bennem.

Megláttam a valódi arcodat, és rájöttem, hogy megint tévedtem. Minden tetted, minden mozdulatod üressé vált, az üzeneteid már csak hamis ígéretekről árulkodnak. Sokáig tartott, mire felismertem, hogy én voltam a te álarcod, amivel próbáltad elrejteni a gyengeségeidet, a függőségeidet. Azért történt mindez, mert túl gyáva voltál, nem mertél szembenézni a démonaiddal, és engem használtál pajzsként. Ami nagyon aljas húzás volt tőled.

Valamilyen szinten szükséged volt rám - de nem szerettél. Azt sem tudod, mit jelent tiszta szívvel szeretni. Nagyot tévedtem, és nagyot csalódtam. Tovább akarok lépni. Ki akarom törölni az emlékedet a fejemből, de iszonyú nehezen megy a felejtés. Nem értem, miért. Mikor fogsz már végre nem hiányozni?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.