szex szerelem pénz vagyon párkapcsolat érdek kihasználás érdekkapcsolat Seiler Andrea
Gyerünk, használj ki! Égesd a neved a bőrömbe, olyan mélyen, hogy ha levetkőzök mások előtt, akkor tisztán látható legyen! Bélyeg a testemen, szégyenfoltja szüleim neveltetésének.

Fotókon pózolunk majd a méregdrága autód mellett, mielőtt még eljátszhatnám, hogy megadom magam neked. A csomagtartó tele luxus dolgokkal, megy is a netre fel. Mindenki irigykedik, milyen csodás lovag vagy, az én lovagom. Ők viszont nem tudják, milyen nehéz ez az élet veled. Hogy csak két hét könyörgést követően vagy hajlandó venni nekem egy BMW-t. Hát mondd, ennyire nem szeretsz?

Persze hangoztatjuk majd, hogy a pénz nem minden - de drágám, hol lennél te anélkül? És én miért lennék melletted? Megy majd a szívecske a közös fotók alá, rólunk beszél majd minden sztár, minket majmol majd mindenki.

De hol a száz szál vörös rózsa, ha belépek a ház ajtaján? A borosüveg a konyhapulton magától nyílik ki, a pohár a kezemben végül a földön végzi darabokban. Ordítok neked, és így sem érted, amit mondok, de a szomszédok tudják - vagy összekapod magad, apukám, vagy keresek mást.

Másnap délután végül fehéraranyba foglalt gyémántgyűrűt ajándékozol. Repesve örvendezek, hiszen tökéletes összhangot fog nyújtani a kép, ahogy az ujjamon tündököl a drágakő, mellette pedig a két héttel ezelőtti mallorcai nyaralásunk képei. Mindenki el fog ájulni, azt hiszik, megkérted a kezem.Idióták. Sosem mennék hozzád, ahhoz még gyűjtögetned kell.

Forrás: Shutterstock

Este nem tudunk együtt lenni, megint a hülye munkád. Sosincs időd rám, úgy unlak már! De a legjobb barátod ajka mindent elfeledtet velem, ahogy felfedező utat tesz a testemen. Bár ágyon kívül is lenne tehetsége, olyan sokra vinném mellette! A házunk előtt parkol az Alfa Romeója. Sóhajtva szívok bele a cigimbe - ilyen tragaccsal égetni minket, parkolt volna máshova...

Hiába mondom, hogy majd te adsz kölcsönt neki, hogy elindítsa a cégét, a hülye magának akarja összekínlódni. Gyökér. Titkos csókot lehelek a szájára, ahogy kitessékelem az ajtón, és figyelmeztetem: a holnapi közös reggelin egy mukkot se!

Rám ír az exem, Amerikában túl jól megy a sora egyedül, talán újrakezdhetnénk, úgy hiányzom neki. Az éjszaka sötétsége elfedi döbbent arcomat, ahogy a fotói között lapozgatok. Mámorosan gondolok vissza azokra az időkre, amikor kérdés nélkül megkaptam tőle mindent. De aztán azt hittem, hogy emellett az abszolút ostoba mellett jobb életem lesz. Mekkorát tévedtem! Milyen lúzer ez a pasi, muszáj lépnem.

Minden ruhámat a bőröndbe pakolom, minden méregdrága ajándékot egy másik bőröndbe, a BMW el sem bírja ezt a súlyt. Úton a reptér felé még dobok egy üzit a friss exnek: elhagylak, majd ha vitted valamire, szólj!

Seiler Andi novellája

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.