szerelem Molnár Csanád önbecsülés párkapcsolat szakítás büszkeség
Azt kérded, mitől tudnék beléd szeretni? Attól, hogy önmagad vagy. Legyen méltóságod, legyen önbecsülésed! Azt akarom, hogy nélkülem is önálló életet élj! Nem az fog vonzani benned, amivé általam formálódsz, vagy akivé a kedvemért alakítod magad.

Azt tudom szeretni, ami nélkülem is voltál. Ami mindig megmarad, minden külső befolyásoló tényező ellenére is. Ha a kedvemért átalakulsz, akkor nekem adtad magad és a tulajdonommá váltál - de nekem nem egy bólogató tacskóra van szükségem, abból bőven elég egy az autóm kalaptartóján. Nekem TE kellesz, mégpedig tisztán, érintetlenül, metamorfózis nélkül.

Legyél az, aki először visszaírt, aki először rám mosolygott, aki először igent mondott egy vacsorameghívásra! Ne az én kedvemért legyél velem, hanem azért, mert te is akarod, és neked legalább olyan jó! Hidd el, értékesebbnek tartalak, ha felvállalod az eredeti éned, és nem hagyod, hogy a megfelelési kényszer irányítson! Ha mindenre igen a válaszod, nem tudlak megszeretni, és nem akarlak megtartani. Egy nő, akinek minden mindegy, egyáltalán nem vonzó.

Forrás: Shutterstock

Szeretlek, ha van miért, becsüllek, ha van miért, megkérem a kezed, ha van miért. De ha semmi nem maradt belőled, mert lemondtál az egyéni vágyaidról, akkor semmivé válsz a szememben - egyenlővé a nullával.

Örülök, ha velem vagy. Boldog vagyok, ha mosolyogni látlak - de ha nekem adod magad, akkor azt várod el, hogy rendelkezzem az időddel és az életeddel. Én ezt nem akarom. Legyél boldog tőlem függetlenül is, és ne csak azért, mert én azzá teszlek! Ne várd, hogy mindent tőlem kapj meg, mert ez túl nagy teher lenne a vállamon. Nem kell olyan társ, akinek nélkülem nincs élete. Olyat szeretnék, akire büszkén nézhetek, aki után időnként vágyakozhatok.

Legyél örök titok, akit mindig ki akarok faggatni! Legyél minden nap egy újabb meglepetés, akinek örülhetek! Olyan kincs, akit nemcsak megszerezni, hanem megtartani is szeretnék! Ne add oda magad se első, se második szóra - ne legyen természetes, hogy velem vagy! Hagyd, hogy epekedjek, vágyakozzak utánad, engedd, hogy tegyek érted, mert így jutalomnak érzek majd minden pillanatot, amit nekem ajándékozol!

Ne akkor és úgy legyen mindig minden jó, amikor és ahogy én akarom! Ne tegyél mindig a kedvemre! Büszke, szuverén egyéniségre vágyom, aki ragyogó ékköve az életemnek. Hidd el, nem akkor leszel becses társam, ha csak az én akaratom érvényesül - nekem az is fontos, hogy te mit szeretsz. Ha nem tettem az égvilágon semmit azért, hogy megkapjalak, mitől lennél számomra értékes?

Szeresd és becsüld magad - hogy szerethesselek és becsülhesselek!

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.