szerelem család Molnár Csanád párkapcsolat gyerek szakítás
Igen, képzeld, én a gyerekeket választom, nem téged. Hiába nem tetszik a döntésem, akkor is velük leszek. Mert számomra nem ér véget a szülői felelősség azzal, hogy főzök és mosok rájuk, vagy néha segítek nekik megcsinálni a házi feladatot.

Azt tartom helyesnek, ha kirándulni is elmegyünk - együtt, csak ők és én. Így teszek eleget az eskümnek, amit a születésükkor tettem. Ott és akkor megfogadtam, hogy soha semmiben nem fognak hiányt szenvedni, és amíg igénylik, addig mindig ők lesznek az életemben az elsők. Mindenki másnak - még nekem is - csak a dobogó második fokán a helye.

Ha ezt te nem látod helyesnek, vagy nem tudod megérteni, az egyedül a te bajod. Mi már előtted is jól működő csapat voltunk, boldogan éltük az életünket, és nem éreztük a hiányát senkinek. Nem gondoltuk, hogy kellene még valaki mellénk. Amióta az anyjuk meghalt, összekovácsolódtunk - és ha te nem lennél, vagy már nem leszel velünk, mi akkor is boldogan élünk, pont, mint azelőtt.

Nyugodt lehetsz, túl fogom élni, ha most lelépsz a színről, amiért nem veled töltöm a hétvégét. A feleségem halálát is túléltem, és még sok egyebet. Nem engedhettem meg magamnak azt a luxust, hogy elgyengüljek és összetörjek. Másnak a gyászidő a könnyekről, a búcsúzásról és az elengedéséről szól. Nekem még ez sem jutott. Már másnap azokkal kellett foglalkoznom, akik velem éltek, akik rám maradtak, akik tőlem várták, hogy felneveljem őket és vigyázzak rájuk.

Forrás: Shutterstock

Tudom, még mindig kívülállónak érzed magad köztünk, ami egyáltalán nem is áll messze az igazságtól, hiszen még csak ismerkedünk. Még nem jött el az az idő, hogy teljes mértékben a bizalmunkba tudjunk fogadni, az még odébb van. Ne áltasd magad, nem fog gyorsan menni! Nincs könnyű dolgod, mert nekem nem elég az, hogy én szeretlek.

Azt is látnom kell, hogy milyen a viszonyod a gyermekeimmel. Majd ha már velük is jól kijössz, és ezt nemcsak párszor tapasztalom, hanem rendszeresen, akkor tehetsz előre még egy lépést, ami közelebb hoz hozzánk. Igen, "hozzánk", mert a mi kapcsolatunkban nemcsak én vagyok és leszek benne, hanem ők is.

Nem fogom őket háttérbe helyezni csak azért, hogy jól érezzem magam. Az én életem és az övék most még összefonódik. Csak pár év múlva jöhetek számításba egyes szám első személyben, de addig egyenlő vagyok a "mi"-vel. Ha ezt megérted és elfogadod, akkor folytassuk, amit épp csak elkezdtünk! Örülnék neki, hiszen nagyon jó veled. De ha úgy érzed, hogy kevés, amit adok, akkor menj minél előbb, és hátra se nézz! Hiányozni fogsz, de nem foglak tartóztatni.

4 dolog, amiért az apaság szexi http://www.she.hu/herself/20180131-4-dolog-ami-miatt-az-apasag-szexi-greta-may.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.