szerelem Molnár Csanád önmagad párkapcsolat meztelen lélek
Mit szeretnél? Azt, hogy beléd szeressen valaki, vagy csak azt, hogy tetsszen neki az álarc, amit viselsz és amivel a valódi önmagad leplezed? A te döntésed. Neked kell tisztában lenned a valós vágyaiddal és értékeiddel.

Ha csak tetszeni akarsz valakinek, fel akarod kelteni az érdeklődését, nagyon vigyázz: a cél nem szentesíti az eszközt! Senkiért ne áldozd fel a valódi önmagad, ne menj bele olyan játékba, ami játszmává alakul! Hidd el, hosszú távon nem éri meg!

Lehet, hogy ideig-óráig eltölt az öröm, hogy sikerült megszerezni őt. Azt hiszed, boldog lehetsz vele, de előbb-utóbb rá fogsz jönni, hogy semmi nem az igazi. Muszáj megmutatnod, milyen vagy valójában, ha jó kapcsolatot akarsz.

Jobban teszed, ha már azelőtt tisztába rakod a gondolataid, megfogalmazod az elvárásaid, megalapozod a vágyaid, mielőtt belekezdesz bármibe. Nem tőle, nem mástól kell elvárni, hogy majd boldoggá tesz és széppé varázsolja az életed. Ezt magadnak kell megtenned, már akkor, amikor még közel-távol nincs senki, akivel közös életet kezdenél.

Maradj mindvégig önmagad, és legyél őszinte! Ne alakíts ki hamis képet magadról, és arra is jól figyelj, akivel kapcsolatot tervezel! Meghódíthatod - de meg nem szerezheted. A társad lehet - de a tulajdonod soha. Neked adhatja az idejét, rád szentelheti a figyelmét, megajándékozhat a szeretetével, felmelegíthet a szenvedély tüzével. De mindezt csakis szabad akaratából.

Forrás: Shutterstock

Kérni, manipulálni felesleges, és nem is szabad! Jobban teszed, ha fáradtságos játszmák helyett önmagad alakítod. Ha felvállalod az elvárásaidat, és az ő vágyait is megismered. Csak őszintén, egyenes beszéddel, nyitott szívvel lehet odaállni a másik elé, ha azt akarod, hogy működőképes legyen egy szerelem.

Szabadulj már fel, és dobd le az álruhát! Ne színészkedj csak azért, hogy megfelelj! Úgysem tudnád ezt sokáig csinálni, előbb-utóbb minden kiderül, a megjátszott tulajdonságok is lelepleződnek. Tudom, azt akarod, hogy szeressenek, hogy te legyél a másiknak a szíve vágya. El akarod nyerni a szerelmét, és nemcsak egy pár hétre, hónapra, hanem talán egy egész életre.

Ijesztő érzés, nem csoda, hogy felbukkan benned a megfelelési vágy. De ne engedj neki - ne tagadd meg önmagad! Csupaszítsd le a lelked, merj pózok és hazugságok nélkül odaállni elé és azt mondani: ilyen vagyok. Kellek így neked?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!
Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.