szerelem lehetőség párkapcsolat párkeresés Kovács Barbara
LEHET Ő. S ÉGi hiba csupán, hogy már nincs. Hogy elment, hogy elküldtem, hogy egyszerűen csak nem jött vissza. Hogy nem láttam, hogy ő LEHET Ő, S ÉGetve mar most minden emlék.

Pedig volt, hogy láttam őt. Láttam, hogy ő LEHET Ő, S ÉGig emelhet minden pillanatban. S emelt az égnél is tovább olyan boldogan és gondtalanul, mint soha azelőtt és azóta sem. Aztán egyszer csak elengedett - mélyrepüléssel zuhantam. Halkan nyekkent a testem, mikor földet ért. Oly halkan, hogy csak én hallottam. Ő nem is vette észre. És már nem emelt újra. Csak ott ült mellettem. Hűségesen bár, de nem csillogó szemmel. És én mint jól nevelt kislány, félszegen, kicsit óvatosan kérdezgettem: nem lehetne még egyszer?

Hogy még egyszer felemeljen? De nem lehetett... Csak ült ott tovább, és egyre fakóbbá vált a képe. Bármikor mozdult, bukfencet vetett a gyomrom. Biztos voltam benne, hogy most fog újra felemelni. Aztán sosem tett így. Sosem emelt már újra.

Talán túl jól nevelt kislány voltam. Talán nem kellett volna hagyni, hogy csak ott üljön csendben mellettem. Igen, toporzékolni kellett volna, dühösen csillogó szemekkel kiabálni, ráncigálni a karjait, hogy "Igen, ezekkel, ezekkel emelj, kérlek újra!"

Forrás: Shutterstock

S talán meg is tette volna, de meddig? Mikor ejtett volna el újra? És akkor is képes lettem volna ilyen ügyesen zuhanni? Azt is túléltem volna egy csendes nyekkenéssel és néhány zúzódással? Hány ilyen esést lehet túlélni? Nem tudom, de olyan hihetetlen érzés volt ott a magasban lenni, hogy bármikor zuhannék újra, csak még egyszer ott lehessek. Bárcsak! És akkor ő LEHET Ő. S ÉGig emelne minden pillanatban.

De nem emel, s nem is akar. Így ő nem LEHET Ő. S Égetve zúzza szét reszkető világom. Hogy lehetne ő "Ő", ha rombol? Ha minden lépésével pusztít, s szavaihoz úgy tapad a hazugság, oly lemoshatatlanul, mint gyilkos kezéhez az áldozat vére? Az én vérem is ott van a kezén... akkor került rá, mikor neki adtam a szívemet. Nem túl szépen adta vissza.

Csak úgy elém lökte, gurította a porban. Most gyógyítom. Még elég gyenge és félénk, hogy máshoz kerüljön újra. De talán egyszer még erre is lesz lehetőség. LEHET, ŐS, Égi jelekben volt megírva a történetünk. S bármit tettem volna, mind így alakul.

Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)
Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.