magazin Tinder kibeszélő fotó ismerkedés
Egy időben sokat nyomogattam a Tindert, így viszonylag nagy mennyiségű fotót volt szerencsém megnézni. Annak ellenére, hogy nagyon sok jól sikerült képet is láttam, mégis csak van 1-2 dolog, amit nem értek...

Azt szerintem leszögezhetjük, hogy a Tinder első körben a külső megítélésre épít, éppen ezért a sikeres párbaállás záloga, hogy előnyös képek kerüljenek fel rólad. Persze az is igaz, hogy nem érdemes túlságosan tökéletes képeket feltölteni, és elrugaszkodni a valóságtól, hiszen előbb-utóbb úgyis kiderül, ha nem úgy festesz élőben, mint a fotóidon. Ám én most nem is erről akarok beszélni, hanem arról, amikor valakinek nem az adottságai tesznek tönkre egy képet, hanem az értelmezhetetlen beállítások.

Nézz mélyen a(z)... orrlyukamba!

Vannak olyan pasik (nők is vajon?), akik előszeretettel fotózzák az arcukat alulról. Ezt kb. úgy képzelem el, hogy leteszik a telefont az asztalra - bekapcsolt elülső kamerával -, majd ráhajolnak a képernyőre és tádááám, máris intim helyzetben találhatjuk magunkat, hiszen bepillantást nyerhetünk az illető orrán át egészen a homloküregéig. Az előnytelen szög miatt viszont kb. mindent kitakar az orrlyuk, az optikailag megnyúlt áll, és nagyjából olyan érzést kelt az érdeklődő hölgyben, mintha egy tevével kellene párba állni.

Csak egy képem van, de azon se látszom!

A másik kedvenc csoportomat azok alkotják, akiknek mindössze egyetlen képük elérhető, és azon is csak félig látszanak. Vagy a szájuk hiányzik, vagy a homlokuk, vagy függőlegesen van kettévágva az arcuk. Őszintén nem értem, milyen okból tűnik ez jó ötletnek, bár egy logikai erőszakot elkövetve azt tudom mondani, hogy azért csak a fél arca látszik, mert a másik felét keresi Tinderen... De ez eléggé nem kreatív.

Itt a piros, hol a piros...

Van az a típus, akinek minden képén sok pasi látható, és fogalmad sincs, melyik srác arcát kéne nézned. Persze, ha valaki több képen is szerepel, akkor sejthető, hogy ő az "original Tinder-guy", de ha már ketten vannak, akik ismétlődnek, akkor kb. esélyed sincs.

Forrás: Shutterstock

Jobban jársz, ha a kevésbé szimpit nézed meg jobban, mert ha ő is bejön, akkor csak pozitívan csalódhatsz.

Ennek a kategóriának van egy másik ágazata: a homályos és/vagy távoli képeket használó párkeresők csapata. Megesküdnél rá, hogy a fénykép, amit látsz Tinderen, egy tolatókamerával vagy kaputelefonnal készült, szakadó esőben, éjszaka. Annyira homályos és sötét a végeredmény, hogy egyáltalán nem kivehető a pasas arca.

Variációk egy témára

Bevallom, ilyenből csak egyet láttam egész pályafutásom alatt, de annyira megragadt a fejemben, hogy csak az ő kedvéért létrehoztam egy külön csoportot. Az illetőnek minden fotója a nappali tükre előtt állva készült, mindig ugyanúgy volt bezselézve a haja, mindig ugyanannyira volt balra döntve a törzse, ugyanannyira volt berogyasztva a jobb lába, és ugyanazzal a kezével fotózott, azonos magasságig emelve. Azért emlékszem erre ennyire, mert ha gyorsan lapoztam a képeit, akkor olyan volt, mintha egy filmet néznék, amiben a csávó nem mozog, csak folyton cserélődik rajta a ruha. Nagyon vicces volt.

Aki úgy akar meghódítani, hogy megijeszt...

Ebben a kategóriában találkoztam több olyan pasival, akik a meztelen seggük mutogatásával próbáltak ismerkedni, de láttam olyat is, aki GIF-et csinált abból, ahogy a hosszában kettévágott nyelvét mozgatja. A nyelve egyik része jobbra mozgott, a másik balra, a pasi kéjes arcot vágott, én meg hetekig nem aludtam, pedig nem vagyok szégyellős típus.

Melyik állítás áll hozzád legközelebb?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.