Brad Pitt Angelina Jolie sztárválások sztár válás Elizabeth Taylor Jónás Zsófi világsztárok Anna Faris Axl Rose Chris Pratt Arnold Schwarzenegger Richard Burton
A házasságok elég nagy része válással végződik, ám amíg a szomszéd Gizi tönkrement kapcsolatán csak egy utca csámcsog, addig a hírességekén a fél világ.

Ez bizony a sztárság egyik nem túl vonzó velejárója. De legalább láthatjuk, hogy ha kenyértörésre kerül sor, ők is pont ugyanúgy civakodnak, mint bárki más, sőt...

Mindennek a legalja: Brad Pitt és Angelina Jolie

Amikor az ember azt hitte, hogy már minden aljasságot látott, akkor jött a Pitt-Jolie páros, és bebizonyította, hogy bizony, mindig van lejjebb. Válásuk a mai napig nem fejeződött be, szerintem most is csak tűzszünetet tartanak. Volt itt minden: Jolie gyermekbántalmazással vádolta Pittet, aztán azzal, hogy nem fizet gyerektartást, és alkoholizmussal is - az utolsó speciel még igaz is volt.

A válóper egy ponton eljutott odáig, hogy Jolie kirúgta az ügyvédjét, aki - állítólag - figyelmeztetni merte a színésznőt, hogy ennyire azért ne menjen messzire. A nő egyébként Hollywood leghíresebb és legkegyetlenebb válóperes ügyvédje, de Angelina még neki is sok volt. Kíváncsian várom a következő felvonást.

Forrás: AFPforum/ Collection Christophel/© Regency Enterprises / New Regency

A Guinness-rekordra gyúrók: Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver

A republikánus Terminátor és a demokrata Kennedy-családból jövő újságíró házassága a politikai ellentéteket még túlélte, de a megcsalást már nem. Amikor kiderült, hogy az exkormányzónak nemcsak Mariától, hanem a házvezetőjüktől is van egy fia, az asszony gyorsan beadta a válópert. Elválni azonban a mai napig nem sikerült, 7 éve húzzák-halasztják a dolgot.

A gyerekeik már felnőttek, igazából semmi sem köti össze őket - leszámítva a pénzt. A rossznyelvek szerint ugyanis a színész nem igazán akarja elosztani a több száz millió dollárra rúgó közös vagyont. Szép is, amikor a párokat már nem a házassági eskü, hanem a pénz köti össze...

Forrás: AFP/Hector Mata

Másodszorra talán jobb lesz: Elizabeth Taylor és Richard Burton

Hát ha valakinek, akkor Elizabeth Taylornak elég nagy tapasztalata van válások terén. Ezért is furcsa, hogy mégis azt gondolta: jó ötlet még egyszer összeházasodni azzal a Richard Burtonnel, akivel elsőre is megőrjítették egymást. A híres színésznő valószínűleg nem tudta, hogy felmelegítve csak a káposzta jó... Nem meglepő módon, a második körnek is válás lett a vége. De legalább Liz ékszergyűjteménye gyarapodott néhány csecsebecsével.

Forrás: AFPforum

Már az esküvő is érdekes volt: Axl Rose és Erin Everly

Most komolyan, mi mást várhattunk volna Axl Rose-tól!? Már a Las Vegas-i esküvőre is úgy rángatta el Erint, hogy közölte vele: vagy hozzámegy, vagy megöli magát. Azt hiszem, a boldog házasságok nem éppen így kezdődnek... A frigy nem egészen egy hónapig tartott. Ez is szép teljesítmény, Axl!

A válás után azért még zaklatta szegény lányt, aki végül beperelte az énekest családon belüli erőszakért. A kapcsolatnak hála, legalább megszületett a világ egyik legjobb gitárszólójával kezdődő száma, a Sweet Child o' Mine. Azért ez is valami!

A bezzeg pár: Chris Pratt és Anna Faris

A legfrissebb válás Hollywood ügyeletes dínómentője, Chris Pratt, és komika exneje, Anna Faris nevéhez fűződik. Éveken át ők voltak a legcukibb pár a vörös szőnyegen, hiszen humorosak, szépek és boldogok voltak. Ám sajnos csak múlt időben. Tavaly ugyanis beadták a válókeresetet, és olyan gyorsan és botránymentesen váltak el, hogy csak pislogott a világ. Ezt így is lehet!? Igen, lehet. Hangos szó, pocskondiázás és rosszindulatú pletykák terjesztése nélkül... Végig a fiukra, Jackre koncentráltak. Köszi Chris és Anna, hogy követendő példáként szolgáltok!

Forrás: AFPforum
10 lépés egy botrányos váláshoz!http://www.she.hu/nofilter/20180918-igy-ne-valj-el-10-lepesben-jonas-zsofi.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: AFPforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.