buli party sztárok Halloween klón Heidi Klum jelmez öt fashion
Ha valaki koronát érdemelne Halloween imádatáért, az biztosan Heidi Klum lenne! A sztármodell minden évben megrendezi hagyományos partyját, ahova csupán a sztárvilág krémje kap meghívót. Ennek már 17 éve, akkor kezdődött ugyanis a történet. Azóta nincs Halloween, Heidi bulija nélkül!
Kevin Mazur, Jennifer Mazur, Coco és Ice-T Forrás: Getty Images for Heidi Klum/Mike Coppola

Ezt hónapokig tartó ötletelés előzi meg: maszk- és sminkmesterek, fodrászok és divattervezők találják ki, hogyan lehetne a Heidi által kitalált karaktert a legélethűbben megalkotni.

Volt már Jessica Rabbit, óriás robot, idős hölgy, Kleopátra, elképesztő pillangó és idén sem mondhatjuk, hogy elaprózta volna a dolgokat...

Pár nappal ezelőtt már kiszivárgott, hogy ezúttal egy német téma lesz terítéken, és az Instagramon megmutatott werkfotókból látszódott, hogy hatan alkotják majd a kompozíciót.

Végre lehulott a lepel és kiderült, hogy... khm... Heidi önmagának öltözött és ötödmagával egy klónozott Heidi Klum hadsereget vonultatott fel.

Az utóbbi években inkább a maszkmesteri munkára fektették a hangsúlyt, az aprólékosan kidolgozott részletek ezúttal is fontosabbnak bizonyultak, mint a látványos megoldások.

Bevallom, nekem nem esett le az állam...

Bár lehet, hogy a cél pont az volt, hogy megmutassák, Heidi hogyan ragyog ki a mellette álló csinos hölgyek koszorújából.

Forrás: Getty Images for Heidi Klum/Neilson Barnard

Én inkább körbenéznék még a beöltözős buli legjobban sikerült jelmezi között!

A sztárok ilyenkor mindig izgatottan várják, hogy ki milyen jelmezbe bújik. Azonban már csak nyomokban figyelhető meg a régi idők Halloweenje, a rémisztő maszkokat felváltották a filmszereplők, a mesehősök, illetve a sportos vonal is erős volt idén.

Cynthia Erivo, Trevor Noah és Jordyn Taylor, Lewis Hamilton Forrás: Getty Images
Allie Cornachio és Sal Valentinetti, Questlove, Hannah Storm és Dan Hicks Forrás: Getty Images
Barbara Lagazzele Forrás: Getty Images for Heidi Klum/Neilson Barnard

Deborah Cox és Jay Manuel, June Ambros, DJ Cassidy és kísérője Forrás:Getty Images
Bobby Rainey, Kelvin Sheppard és kísérőik Forrás: Getty Images for Heidi Klum/Mike Coppola
Gabrielle Union, Jay Pharoah, Terrence Jenkins és Jasmine Sanders Forrás: Getty Images
Angela Meadows és társasága Forrás: Getty Images for Heidi Klum/Mike Coppola
Alina Baikova és Andreja Pejic, Desiree Gruber és Kyle MacLachla Forrás: Getty Images

Idén sem lett volna igazi a Halloween, Heidi partyja nélkül, és - bár még a meghívónkat nem kaptuk kézhez - reméljük, jövőre nekünk is lesz lehetőségünk megpróbálni überelni az idei felhozatalt! ;)

Nyitókép: GettyImages

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.