divat trend flitter csillogás fashion stílus
Te is hajlamos vagy azt gondolni, hogy a hétköznapok nem lehetnek olyan csillogóak, mint a hétvégék, igaz? Nos, a divat ezt rögtön meg is cáfolja, hiszen egy-egy flitteres darabbal könnyen és gyorsan emelheted az átlagos napok fényét. Elég csak ránézni a ragyogó csizmákra, szoknyákra vagy felsőkre és a borongós napokon máris jobb kedvre derülsz. Főleg, ha fel is veszed őket!
Forrás: Getty Images/Christian Vierig

Én is - mint minden nő - szeretem, ha van rajtam valami, ami csillog. Ami feltűnővé és különlegessé tesz, ami által rám szegeződik minden tekintetet. Az apró kis halpikkelyek pont ilyenek. Egy csipetnyi glamúr pedig ártani nem árthat!

A flitterben az a jó, hogy nem tudod túlzásba vinni, hiszen az aktuális hangulatodnak és az alkalomnak megfelelően dönthetsz, hogy mennyit szeretnél viselni belőle. Ha csak egy kis fényre vágysz, vagy kevésbé érzed magad gyakorlottnak a csillogásban, kezdésként egy robosztusabb sarkú bokacsizma vagy egy kisebb táska pont elegendő lesz.

Forrás: Europress/Getty Images

A tündöklő anyagból készült kedvenceket hordhatjátok pamuttal, farmerrel és kötött holmikkal, így még izgalmasabb lesz a végeredmény. A hétköznapi és az alkalmi darabok párosításához először bátorság kell, de te is belejössz majd és hidd el, le sem tudsz állni. De nem is kell, úgyis jönnek az ünnepek!

Forrás: Europress/Getty Images

Ha hozzám hasonlóan te is csillogás rabja vagy, adagolj nagyobb dózist a szettedhez!

A csíkok ennél nem is lehetnének ragyogóbbak. A nőiesebb részeken legyél kicsit óvatosabb, hiszen a fényes anyagok teltebbnek mutatnak.

Forrás: Europress/Getty Images

A réteges öltözködésnek köszönhetően játszadozhatsz, hol villanjanak ki a flitterek. Egy ruha alól kikandikáló alsószoknya vagy egy mellény alól előbukkanó flitteres garbó a kötött darabok káprázatos párja lesz.

Forrás: Europress/Getty Images

Van egy másik csoport is, azok a divatrajongók, akiknek a "túl sok" egyszerűen hiányzik a szótárukból. Ők bátran halmozzák a színes, a mintás és a fényes cuccokat - mindezt az ezüst flitterek segítségével, amik mindenhez passzolnak. Ráadásul férfi létükre. Ti mennyire vagytok bevállalósak? :)

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: GettyImages

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.