divat maszkulin nadrág kalap broque férfias divat szmoking fashion
Sokszor hajlamosak vagyunk a hagyományos sztereotípiákat követve, az „előírásoknak" megfelelően öltözködni, miszerint egy nő legyen minden pillanatban igazi nő, egy férfi pedig úriember. A divat azonban ennél sokkal kreatívabb, engedi, hogy mindig más bőrbe bújva mutatkozzunk, aktuális hangulatunknak megfelelően.

Én például igenis szeretek néha férfi ruhába bújni, vagy legalább egy-két férfias kiegészítőt kölcsönvenni az erősebbik nem ruhatárából.

És a tapasztalat azt mutatja, hogy a pasik megőrülnek tőle!

Hiszen gondoljatok csak bele, nincs is annál vonzóbb, mint mikor egy nő néha hanyag módon felveszi párja egy-egy ruhadarabját. Szó sincs arról, hogy mi szeretnénk viselni a nadrágot, egyszerűen csak egy kis fűszerre vágyunk néha!

Ha nem próbáltátok még, akkor főleg itt az ideje: egy kis maszkulin útmutatás következik. ;)

Forrás: Europress/Getty Images

Ha fellapoztok egy divattal foglalkozó könyvet, sorra veszi a női ruhatár nélkülözhetetlen darabjait: ballonkabát, motoros bőrdzseki, fekete zakó, tengerész csíkos felső, farmer nadrág. Talán ti is annyira megszoktátok már őket, hogy első ránézésre fel sem tűnik, hogy ezeket mind a férfiaktól vettünk át! A francia sikk kedvelt eleme a tomboy stílus, hiszen a francia nőknek a praktikum sokkal fontosabb, mint a csillogás.

Elő a hózentróglikkal!

Forrás: Europress/Getty Images

Kate Moss, Marlene Dietrich és Angelina Jolie – csak néhány név a sorból, akik megmutatták, hogy a nők szmokingban és fehér ingben is lehetnek vonzók. Az elegáns öltözékekhez csajos smink és frizura dukál, ami hangsúlyozza a nőiességet.

Forrás: Europress/Getty Images

A kényelem és a stílus néha kéz a kézben jár.

Szerezzetek be egy fűzős broque cipőt, ami a divatkedvelők szekrényében szinte már alapdarabnak számít. A megszokott fekete mellett próbáljatok ki bátran színeseket is, és ne féljetek a metálfényű vagy lakk változatoktól sem. Pasisak maradtok ha szmoking nadrággal, fehér inggel és egy vékony nyakkendővel veszitek fel, szoknyával pedig még csinosabbak lesztek benne. Nézzétek csak, így hordják a Chanelnél is!

Forrás: Europress/Getty Images

Érdemes az irodai szetteket pár izgalmas darabbal felfrissíteni! Egy vastag keretes szemüveg, egy férfias karóra vagy egy bőrtáska társatok lehet a mindennapokban, és határozottságot, magabiztosságot sugall.

Forrás: Europress/Getty Images

Legnagyobb kedvencem, a kalap sem maradhat ki a sorból!

Ütős szettet kreálhattok egy öltönnyel vagy egy derekat hangsúlyozó ruhával, de az igazi adu ász a hanyagul hordott ing lesz selyemkendővel.

Forrás: Europress/Getty Images

Hogy megmaradjon az egyensúly, a pasiktól kölcsönzött darabok alatt viseljetek szexi fehérneműt. Ez a kis csavar megmutatkozhat egy kikandikáló csipke alsószoknyában, vagy egy merészen áttetsző felsőben, a szezon úgyis imádja a kombinészabású és a neglizsé beütésű ruhákat!

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: GettyImages

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.