divat bársony street fashion alkalmi viselet hétköznapi viselet fashion
Pihe-puha, luxusérzetet keltő, de a mindennapokban is lazán helyt áll a bársony! Emlékszem, ha a '90-es években elegáns helyre voltam hivatalos, biztosan egy hosszú bársony ruhát vagy egy háromnegyedes ujjú bársony garbót vettem fel. Utána gyorsan eltűnt ez a fellángolás és vele együtt a boltok polcairól az összes bársony cucc is. Most viszont úgy tűnik, nem lesz teljes az ünnepi időszak e nemes kelme nélkül.

Ha engem kérdezel, mindenképpen érdemes beruháznod valamilyen bársony darabba, hogy az évvégi céges partikon és baráti összejöveteleken biztosan te legyél a legcsinosabb. Sőt még színházba és bulizni bevetheted! Viszont semmiképpen ne feketében gondolkodj, sokkal inkább egy különleges színben.

Máris mutatom, mik a bársony legszebb árnyalatai idén!

Forrás: Getty Images/Melodie Jeng

Puha aranyló részletek, fényben játszadozó zsebfedők, fodrok és csizmaszárak. A sárgás árnyalatokkal garantáltan ünnepi hangulatba hozol mindenkit magad körül, de vigyázz, nem kell túlzásba vinni, egy kabát vagy egy csizma pont elegendő ahhoz, hogy fókuszba kerülj!

Forrás: Europress/Getty Images

A púderszín és a bársony kettőse első hallásra talán furcsának tűnik, mégis nagyon jól működik együtt.

Az áttetsző csipkét és a tompa fényű bársonyt a tervezők is bátran használták alapanyagként az idei őszi-téli trendek megalkotásakor. A kifutókon neglizsék és köntösszerű hosszú ruhák képében született ujjá ez a nemes anyag.

Forrás: Europress/Getty Images

Ha mégsem tudnál összebarátkozni az arannyal vagy a púderrel, akkor jöhet egy barnás vagy khaki színűkabát vagy palazzo nadrág. Bátran próbáld ki azt is, milyen ha tetőtől-talpig bársonyba bújsz! Extra kényelmesen és borzasztó elegánsan fogod magad érezni.

Forrás: Europress/Getty Images

A Smaragdvárosba vezető út idén bársonnyal van kikövezve, zöldben pompázik minden öltöny és masnis ruha! Bolondítsd meg őket egy bakanccsal, egy feliratos pólóval vagy a megosztó szandál-zokni kombóval!

Forrás: Europress/Getty Images

Az éj királynője lehetsz egy szép bordó ruhában. A reneszánsz beütés kislányos bájt kölcsönöz viselőjének, a hosszanti V kivágás szexi, de ha nem akarsz mindent megmutatni, nyugodtan vehetsz alá egy blúzt is. A többit bízd a nagyérdemű fantáziájára!

Forrás: Europress/Getty Images

A lila a bársony legérzékibb változata, főleg, ha ezüsttel kombinálod. Egy bíbor clutch, mélyen dekoltált vagy felsliccelt hosszú ruha tuti pasimágnes!

Forrás: Europress/Getty Images

A bársony nemcsak az elegáns események biztos közreműködője, hanem az utcai stílus egyik kulcstrendje is. A sötétkék árnyalat bátran hordható farmerrel vagy egyszerű anyagokkal is, minden outfitet melegséggel tölt meg.

Forrás: Europress/Getty Images

Nyitókép: GettyImages

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.