stílus Grammy 2017 outfit Grammy-gála fashion
Tegnap adták át 59. alkalommal a könnyűzenei élet legnagyobbjainak a Grammy szobrokat Los Angelesben. Az idei rendezvény abszolút főszereplője Adele volt.

Mind az öt jelölését díjra váltotta: az év felvétele, dala és legjobb szóló produkciója is a Hello lett, míg a brit énekes-dalszerző 25 című harmadik stúdió albuma nemcsak a legjobb vokális pop lemez, hanem az év albuma is lett.

Pazar előadásokat láthattunk, még pazarabb fellépőruhákkal. Íme a kedvenceim!

A fent említett Hello-val kezdődött a gála, Adele pedig szó szerint szárnyakat kapott flitterekkel díszített kreációjában. Bár a bulvárhírekbe sokszor teltebb alkata és sikertelen fogyókúrái miatt kerül címlapra, nők ezreinek segít elfogadni önmagukat és megértetni azt, hogy a valódi értéket nem a külső jelenti.

Forrás: Getty Images/Kevin Winter

Az ikrekkel várandós legenda, Beyoncé előadásának középpontjában az anyaság állt, és ahogy tőle már megszokhattuk, lenyűgözte a közönséget. Nekem személy szerint kicsit sok volt, hiszen az elmúlt két hét szinte csak Beyo terhességéről szólt, a showt mégsem tudta ellopni Adele-tól - legalábbis szerintem. Bár mindent megtett az ügy érdekében: talpig bronzban és aranyban, szenteket idéző koronával lépett színpadra, mint egy igazi istennő.

Forrás: Getty Images/Kevork Djansezian

Egy harmadik nagyágyú is fellépett: Bruno Mars először egy saját dalt adott elő, majd Prince-t idézte meg zenekarával. Nem hiányozhatott a lila zakó, a zsabós ingek és a leopárd minta, na meg Prince jele sem, amely a férfi és a női nem szimbólumainak egyedi kombinációja.

Nemcsak ő, hanem Beyoncé és Jay-Z cuki kislánya, Blue Ivy is hasonlóan öltözött fel a tavaly elhunyt énekes tiszteletére. A cuki sztárcsemete már most tudja, hogyan kell stílusosan megjelenni a legnagyobb zenei díjátadón!

Forrás: Getty Images/Kevork Djansezian
Forrás: Getty Images/Lester Cohen

Egy Bee Gees blokk szintén tarkította a műsort Demi Lovatoval, Andra Day-jel és Tori Kellyvel. Itt érdemes a ruhákat figyelni, ugyanis idén tavasszal-nyáron a '70-es évek diszkó stílusa lesz az egyik legmeghatározóbb irányzat.

Ezt a vonalat követte Alicia Keys és Maren Morris is. Jönnek a trapéznadrágok, a flitterek, a mélyen dekoltált overálok és a nőies domborulatokat sem kell elrejtenünk!

Forrás: FilmMagic/Jeff Kravitz
Forrás: Getty Images/Kevin Mazur

Visszatérve Adele-hez, nagyon régóta csodálom fantasztikus tehetségét és azt is, hogy minden pillanatban természetes tud maradni. Sztárallűröknek nyoma sincs, az érzelmek legmélyebb megélésének annál inkább.

Idén megint történt vele egy hangosítási hiba, és emiatt hamis volt a George Michael tiszteletére előadott dalban. Ez minden énekes rémálma, de Adele ezt a szituációt is tartással kezelte. Leállt, elnézést kért és újra belekezdett a dalba csodaszép ruhájában.

Forrás: Getty Images/Kevin Mazur

Nemcsak a legjobb daltért járó Grammyk kerültek hozzá, hanem a legjobb album is az övé lett 2016-ban. A díjat vissza akarta utasítani, mert szerinte azt Beyoncé Lemonade-ja érdemelte volna meg.

Végig a könnyeivel küszködött lombzöld Givenchy Couture ruhájában, miközben hangsúlyozta, hogy Beyoncé sokaknak ad erőt, hogy merjenek kiállni önmagukért, köztük neki is.

Majd nemes egyszerűséggel a kapott arany gramofon tölcsérét letörte, hogy a trófeát megossza barátnőjével. Bravó, így kell ezt csinálni!

Forrás: Getty Images/Kevork Djansezian

Nyitókép: Getty Images

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.