kinézet szépülés smink neszesszer próbáld ki kreáció
Hajlamosak vagyunk bizonyos dolgok felett elsiklani. Legyen szó örökké halogatott barátnőzős estékről, vidéki kiruccanásról vagy a legideálisabb álommelóról, néha nem vesszük észre a legegyszerűbb utakat a legvágyottabb dolgok felé.

Ugyanez megvan a szépségápolásban is: lassan évek óta ugyanazt használod, és addig ismételgeted a régi rutinod, amíg annyira hozzászoksz, hogy az már nem is vezet különösebb eredményre. Vagyis arra, hogy kicsit más fényben találkozz a szépségeddel.

Néhány terméket eddig - valószínűleg - nagyon is alulértékeltél, pedig percek alatt, néhány apró ecsetvonással vagy mozdulattal teljesen megváltoztathatja a szokásos kinézetedet! Újíts!

Színtelen szájfény

Használtad már a szemhéjadon?

Akár à la nature, akár egy laza ceruzakontúr tetejére kenve is nagyon modern hatást érhetsz el. Mindemellett kiváló társa egy fesztiválbérletnek és egy csomag glitternek. A sminked önálló életre fog kelni, mivel a folyékony felület és a bőröd melege állandóan változtatni fogja a kreációd.

Tipp:

Ezzel a technikával ne kombinálj éles, geometrikus formákat!

Színes szempillaspirál

Most nem az élénk darabokra gondolok, hanem a mély földszínekre: például padlizsánlilára, burgundira és sötétbarnára. Ha világos színű a hajad, mindenképpen próbáld ki őket, mivel sokkal lágyabb és izgalmasabb hatást lehet velük elérni, mint egy klasszikus fekete spirállal.

Pirosító

Olyan gyakran hallom, hogy valaki nem használ pirosítót... Pedig szerintem ez dob legtöbbet az arcon. Mindenképp szerezz be egyet!!!

Tipp:

És persze mint minden terméket, ezt is használhatod az arcod bármely részén: könnyű és egységes lesz a sminked, ha a pirosítóecseteddel finom kitérőt teszel a szemhéjadra.

Krémes szemfesték

Mindamellett, hogy tartóssá teszi a sminked, rettentő egyszerű használni: igazából sem ecsetet, sem kézügyességet nem igényel. Ha egy világos árnyalatot szerzel belőle, már kipipálhatod a highlightert is.

Tipp:

Az arccsontod legmagasabb pontjára kenj egy keveset és finoman egyengesd a bőrödbe!

Stiftes korrektor

Sietős reggeleken - és "szép bőr" napokon - ki lehet vele váltani az alapozást.

Az arcod leginkább ragyogást igénylő részein - azaz a szemöldökeid között és alatt, az orrnyergeden, az orrod tövében, a szemed alatt, az ajkaid körül, valamint az álladon - használj egy kis korrektort, ezzel egységesítve bőröd összhatását.

Barna szemöldökceruza

Ősrégi trükk, viszont nagyon hatásos: alapozás után enyhén színezd át az arcodon lévő szeplőket, anyajegyeket, így natúrabbnak hat majd a sminked.

Tipp:

Ha túl intenzívre sikeredett a korrekció, akkor egy fülpiszkálóval finoman satírozd át!

Zselés tus

Ez a formula már a szemfestékek új generációjába tartozik: krémes állaga miatt akár füstös szemsminkek alapjául is szolgálhat.

Akárcsak egy ceruza esetében, kontúrozd vele körbe a szemed, és - amíg még nem száradt meg - lágyan satírozd el!

Kellemes szépülést!

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.