bemutató tavasz Design Hét design tervező MOM Park fashion kollekció stílus
Javában tart a Design Hónap a MOM Parkban! A budai bevásárlóközpont lounge részébe beköltöztek a magyar tervezők. Aki szeretné kiélni a kreativitását, az pedig szombatonként bekapcsolódhat a kreatív workshopokba.

A Designer POP-Up! projektben hetente 3-4 tervező kap bemutatkozási lehetőséget, így a divat és a dizájn kedvelői közelebbről is megismerkedhetnek kicsiny hazánk tehetségeivel. A nemrég felújított üzletek között népszerű márkák és feltörekvő fiatalok egyaránt megtalálhatóak a felhozatalban.

  • Az első héten Tomcsányi Dóri tavaszi kollekcióját vehettük szemügyre, választhattunk magunknak az egyetlen hazai sálmárka, a VYF selyemsálai közül.
  • Megismerkedtünk a Wessely Jewelry különleges ásványokból készült ékszereivel.
  • A lakberendezés és a stílusos kiegészítők szerelmesei pedig Arnóczy Janka vidám, csajos holmijai között is szétnézhettek.
Forrás: MOM park

A programok még koránt sem értek véget, mutatom, hogy kikkel találkozhattok még áprilisban:

Április 10. és 16. között

Az INQconcept divatos ruháit, Jurekka táskáit és a ThinWood Eyework fából készült szemüvegeit ismerhetitek meg.

Április 17-23-ig

A futurisztikus divatmárka, a Cukovy lesz jelen, illetve bemutatkoznak a Nuen táskák és a Tillu és Leanea ékszerek.

Április 24-30 között

Az Artep ruhamárka, Linda Siető táskái és a design füzeteket készítő Rubidium márka

Az első hétvégi workshop alkalmával a mittersisters szakértői segítségével nagyon szép bőr táskadíszeket készítettünk. Most szombaton a Szitázóműhely vár titeket, akikkel egyedi pólót és vászontáskát tervezhettek. Érdemes csatlakozni!

Forrás: MOM park
Hajózz új vizekre az ENIHORNnal!http://www.she.hu/stilusszunet/20170328-enihorn-taska-ruha-tavasz-nyar-kollekcio-vitorlazas-outfit-bemutato.html Mercedes-Benz Fashion Week Budapest - Antónia szerinthttp://www.she.hu/stilusszunet/20170403-mercedes-benz-fashion-week-budapest-oszi-teli-trend-outfit.html

Nyitókép: MOM park

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.