tippek szemöldök műszempilla sminktrükk szemfesték szempilla pirosító
Beauty téren mindig van új a nap alatt: a lehetőségek tárháza végtelen és kiszámíthatatlan. Néha a szükség szüli az újdonságokat, néha egy sietős reggelen pattannak ki a fejünkből. De ezekkel a tippekkel még tuti, hogy sose találkoztál!

Új pirosítók a láthatáron

Az egyik legklasszikusabb sminktrükk a rúzst pirosítóként használni. Na de mi van akkor, ha egy szuperélénk színről van szó?

Ha a kézfejünkön egy kevés rúzst összekeverünk néhány csepp folyékony korrektorral, akkor kapunk egy azonos tónusú, de sokkal lágyabb színt. Az arányokkal tudunk változtatni a színen, sőt, akár több rúzst is keverhetünk!

Forrás: Getty Images/Gelner Lóránd / Renzo

Kettő az egyben szemfestés

Aki ismeri a szempilla-göndörítőt, az legjobb barátjának, aki nem, az pedig egy középkori kínzóeszköznek tartja. Ha már jóban vagytok, van egy tippem, amivel még szorosabbra fűzhetitek a kapcsolatotokat.

A göndörítőnek van egy gumis, alsó része, ami tulajdonképpen az a "párna", amibe belenyomódik a szempillád töve, ezáltal létrehozva az égig érő göndörséget. Tisztítsd le jól a szerkezetet, majd a gumis felületet kend le zselés tussal, és göndörítsd be a szempilláid a tövüknél!

A - frissen - festett gumis rész a szempilláid közvetlen tövét befesti, így egyszerre tudhatod le a tust és a göndörítést is!

Smink a cukrászasztalról

Az ételszínezők szupertartósak: sütögetéskor biztos észrevetted, hogy alaposan megfogják az ujjaidat. Gondolkodj el ezen: a piros és narancssárga darabok kiválóan működnének az ajkadra is!

Az ajkad belső részét valamiért intenzívebben fogják meg, így ajándékba egy természetes színátmenetet kapsz.

Műszempilla-művelet

Ha valamin nagyon ki lehet borulni sminkelés közben, az a tusvonal-készítés és a műszempilla felrakása. Az utóbbira van egy kiváló - bár kissé pazarló - trükk, amely lényegében megváltoztatja a fontossági sorrendet.

Keríts egy olcsó, ferde szélű ecsetet, és a szempillaragasztóba mártva fesd ki vele a pilláid tövét! Ez azt jelenti, hogy nem a műszempilla tövét ragasztod a pilláidhoz, hanem a műszempilla fog odaragadni a pilláid tövéhez. Ezzel a technikával elkerülheted az idegösszeomlást és azt, hogy túl kevés ragasztót használj.

Forrás: iStockphoto/VladimirFLoyd

Azok a bizonyos alsó szempillák

Az alsó szempillasor pilláinak sminkes pályafutása nem könnyű. Festésükkor rendszeresen összekened a szemkörnyéked, csomókba állnak a szálak, és igazából hozzájuk sem férsz. Már biztos próbáltad függőlegesen tartani a spirált, de igazából úgysem megy, mert még inkább csoportosulnak az újabb és újabb póklábak...

Egy újabb olcsó, kis fejű ecsetre lesz szükséged, amit a spirálba mártva a szálakat egyenként leszel képes kiszínezni. A természetes smink szerelmeseinek egy garantáltan megér próbát!

Forrás: iStockphoto/IngaIvanova

Ne feledkezz meg a körítésről!

Szuperül kifestetted magad: tökéletesek a szemöldökeid, gyönyörűen kontúrozott az arcod, és mindezt teljesen természetes sminkmennyiséggel valósítottad meg. Viszont van egy kis gond, ami miatt mégis maszkszerűnek tűnhet a sminked: mégpedig ha az arcodhoz közeli bőrfelületek teljesen más színűek.

Ha hajlamos kivörösödni a füled, dekoltázsod, nyakad, akkor ne felejtsd el egy vékony réteg púderrel, esetleg alapozóval beborítani őket!

Ki ne próbáld ezeket a bio szépségápolási trükköket!!!http://www.she.hu/stilusszunet/20170428-bio-szepsegapolasi-trukkok-hazi-kiserletezes-bakik-csak-ovatosan.htmlNo makeup - Natúr smink 7+1 lépésbenhttp://www.she.hu/stilusszunet/20170425-smink-nyari-sminktrend-tippek-sinkeles-lepesrol-lepesre.html

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.