Nyár smink színes beauty partykirálynő rúzs csillogás
Mivel már a nyakunkba liheg a nyár, érdemes smink téren is felkészülni a forró éjszakákra! Szabadtéri partykirálynők, ez most nektek szól! ;)

Az előző cikkemben már kiveséztem, hogy hogyan tudtok napsütés kompatibilis nappali sminket készíteni, de most azt fogom nektek megmutatni, hogy mindezt miként tudjátok úgy feldobni, hogy esti partysminkként is megállja a helyét :)

Természetesen a 2017-es év aktuális tavaszi-nyári trendjét követve.

1. Nyári csillogás

A highlighter fényét és csillogását ugyan már mindenki ismeri, de idén nyáron bátrabban
adhatunk a ragyogásnak, ugyanis ez a csillámporok éve! A felvitele biztos, hogy senkinek sem fog nehézséget okozni, és szuperül feldobhatod vele a sminkedet.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Használhatod a szemöldökcsontodra, a szemhéjadra, a szádra, de akar a járomcsontod fölé is rakhatsz belőle a highlighter helyére. Még a szemed alsó részét is kiemelheted vele.

2. Színes tusok

Zöld! Kék! Piros! Rózsaszín! Sárga! Jöhet bármi. A tusvonal egy örök kedvenc, de most
aztán végképp szárnyalhat a fantáziád. Eddig leginkább a formákkal játszhattunk,
de idén már a színekkel is lehet variálni.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Egy szép királykék tus - és ha elég bátor vagy, kék szempillaspirállal kombinálva - és tuti a hatás! Húzhatod csak vékonyana szempillatövedbe kiemelésképpen, de ha bevállalósban nyomod, mehet nyugodtan egy vastagabb, szép cicásra húzott vonal is.

3. Füstös szemek

Nyár ide, vagy oda, ha esti buli, akkor füstös szemek! Természetesen nem kell túlzásba esni! De mindenféleképp kell egy szépen elsatírozott szemceruzavonal a szempillatövedbe, erre pedig mehet a fekete szemfesték.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Satírozd össze a port a ceruzavonallal a mozgó szemhéjadon, majd egy sötétbarna árnyalattal halványíthatod a felső átmenetet.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Erre egy szép, világos krémszín, vagy fehér, amivel kiemeled a szemöldökcsontodat, illetve a belső szemzugodat.

És a végén a hab a tortán: egy szép selyempor, amit szintén a szemöldökcsontodra vigyél egy ecset segítségével (de akár az ujjbegyeddel)! A selyemport amúgy highlighterrel is lehet helyettesíteni.

Fotó: Szabó Gábor - Origo
Fotó: Szabó Gábor - Origo

4. Erős rúzs

Ahogy azt a füstös szemnél is említettem, attól, hogy nyár van, nem kötelező kizárólag nude színekben gondolkodni. Lehet meglepő lesz, de az idei trendbe még egy burgundi színű rúzs is abszolút belefér! Természetesen egy piros rúzzsal sem nyúlhattok mellé (bár azzal mikor igen?!).

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Viszont én azt tanácsolom, ha a választásotok egy sötétebb árnyalatú rúzsra esik, mellőzzétek a hangsúlyos szemet! Ez amúgy sminkelési alapszabály: vagy a szemet, vagy a szájat hangsúlyozzuk - persze kivételek mindig vannak.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

De a következő hónapokra különösen igaz, hogy ha erős a rúzsod, akkor még tusvonalat sem biztos, hogy érdemes húznod. Egy szép, vékony alapozás, egy szempillaspirál, a rúzs, és már mehetsz is az éjszakába!

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ujfalusi Emese

Tilos a strandon sminkelni?http://www.she.hu/stilusszunet/20170529-nyar-meleg-stand-smink-vizallo-szempillaspirall-fenyvedelem.htmlNo makeup - Natúr smink 7+1 lépésbenhttp://www.she.hu/stilusszunet/20170425-smink-nyari-sminktrend-tippek-sinkeles-lepesrol-lepesre.html

Nyitókép: Szabó Gábor - Origo

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.