paletta szemhéjpúder Noszvai Anna sminkelés
Sosem késő nekilátnunk új dolgoknak, legyünk akár kezdők vagy újrakezdők! A sminkelés terén mindannyiunknak megvannak a maga korlátai és preferenciái.

Bevallom, az elmúlt évben kicsit elszakadtam a szemfestékektől: nem akartam semmi egyebet használni a szemhéjtuson és a szempillaspirálon kívül. Aztán lassan úgy éreztem, ki kell mozdítsam magam ebből, még akkor is, ha nehezemre esik. Mert mindig is úgy tartottam, hogy időnként meg kell újulnunk: az én megújulásom most a szemfestés reneszánsza. Így talán kicsit jobban megismerem magamat. Az elfelejtett arcaimat.

Az újítás örömére összegyűjtöttem a legjobb szemhéjpúder palettákat azoknak, akik nem, vagy nem nagyon festik magukat!

NYX Lid Lingerie Shadow Palette - 3000 Ft

Hat nagyon jól átgondolt, mindenkivel kompatibilis, matt színt választunk, nem tudunk belezavarodni. Kiválóan bírja a női táska megpróbáltatásait, és nagy kiszerelése miatt sokáig hű társunk marad.

Tipp: Egyszerű sminkhez használjuk a legvilágosabb színt a belső szemzugunk kiemelésére, a középszíneket a mozgó szemhéjunkra, a sötétebbeket pedig a szempilláink tövébe!

Forrás: nyxcosmetics.com

IsaDora Eye Shadow Quartet - 6200 Ft

Sok négyes közül válogathatunk, tapasztalataim szerint mind nagyon tartósak, és könnyen lehet velük dolgozni. A palettához járó mini applikátortól szabaduljunk meg: ez nem ennek a terméknek a hibája, egyszerűen minden mini tartozék idegesítő, így tűzre való.

Tipp: A világos, gyöngyházfényű rózsaszíneket felvonultató Savannah Sunset összeállítás nagyon jól passzol zöld szemhez. A Bohemian paletta szatén földszíneit használd a mozgó szemhéjadon és az alsó szempillatőben, a végén egy kis tussal kiegészítve!

Forrás: isadora.com

Too Faced Natural Matte Eye Shadow Collection - 36 $

Bár ezt a palettát nem fogod tudni beszerezni itthon, mindenképp érdemes elgondolkodnod rajta, ha a szemhéjpúderekkel való barátkozást tervezed. Kilenc színt tartalmaz, nappali, klasszikus és divatos sminkek szerint összeállítva.

Tipp: Kék szemhez ajánlom a "Lace Teddy" és a "Honey Butter" színkombinációját, a pilláid tövében egy kis "Strapless"-el kiegészítve.

Forrás: toofaced.com

Dior 5 Coluleurs Palette - kb. 16.000 Ft

Ez a paletta egy nagyon régi kiadásban az én kezdő palettáim egyike volt. Pontosabban édesanyámé. A mini applikátor szabály itt is él. ;)

A színösszeállításokat relatíve gyakran váltogatják: a jelenlegi kínálatból meleg színeivel a "Touch", és az előbbinél egy kicsivel mélyebb "Undress" paletták nem csupán a csomagolásukban, de minőségükben is teljes luxust nyújtanak.

Forrás: dior.com

Tipp: Válassz egy szimpatikus középszínt, amivel borítsd be az egész mozgó szemhéjad, majd használj a belső szemzugodban és a szemöldökcsontodon egy keveset egy világosabb árnyalatból!

Sminkes trükkök: a szemhéjpúder palettahttp://www.she.hu/stilusszunet/20170207-szemhejpuder-paletta-szinek-smink-tippek-sminkelesi-tanacsok.html

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.