divatbemutató őszi-téli kollekció Zoób Kati
Zoób Kati Balatonfüreden mutatta be eddigi legmerészebb és legtöbb arcú kollekcióját, a Metamorphozist, amelynek darabjain a stílusok és formák rafináltan keveredtek egymással.

Ezúttal azonban nem csak egy egyszerű show-t láthattunk: a közelgő vihar szele úgy érkezett, mintha a forgatókönyv előre megírt része lett volna. A környezet még drámaibbá változott, a ruhák pedig varázsütésre keltek életre a mesebeli parkban.

Forrás: Bézsenyi Zsolt

Sirályok, morajlás, víztükör

A Balaton kimeríthetetlen ihletforrás Kati számára, így nyáron megkezdett tematikáját folytatta, ám ezúttal a madár- és hullámmotívumok sötét alapra kerültek. Az alkalmi selyemruhákat - melyeken a magyar tenger jellegzetes kékeszöldjei vonultak fel - elég egy szőrmestólával és egy csinos, kis doboztáskával kiegészíteni.

Forrás: Bézsenyi Zsolt

Sakk-matt

A modern nő arra vágyik, hogy mindennapi viseletei praktikusak, elegánsak és kifinomultak legyenek. Ilyen például egy lenge miniruha hosszú csizmával vagy egy körszoknya laza felsővel. A klasszikus fekete-fehéren kívül a tökéletes munkahelyi szett főszereplője a mindig bevethető szürke tweed, amely az ezüstszálak játékának köszönhetően egy cseppet sem marad unalmas.

Forrás: Bézsenyi Zsolt

Öveket becsatolni!

Idén újra visszatér a derék hangsúlyozása, és ezzel együtt a látványos övek is szerepet kapnak. Egy oversize kabátot egy szempillantás alatt megbolondíthatsz csupán azzal, hogy rácsatolsz egy kívül hordott övet. A hideg hónapokat leheletfinom fehérekkel, illetve aranyló fényű kiegészítőkkel teheted még emelkedettebbé.

Forrás: Bézsenyi Zsolt

Táncoló karikák

Az egész kollekciót átfogó körmotívum vidám retró minták képében is megjelenik. Az ősz érett narancsai és olívái fenségesek némi bordóval és türkizzel megtoldva. A '70-es évekre emlékeztető minták kényeztetik a szemet, könnyedségüket hűvösebb napokon puha szőrmével és meleg gyapjúval tompíthatod.

Forrás: Bézsenyi Zsolt

A kényelmes klasszikus

A farmer sosem fog kimenni a divatból, ezek a középkék darabok pedig jócskán átírják a denimről eddig alkotott képed! Gondoltad volna, milyen csinos például egy ujjatlan ingruha képében, vagy culotte nadrágként, amely az utcai divat egyik legnagyobb slágere volt ebben az évben? A hétköznapokra szóló aktuális trendek így bújtathatóak luxuskivitelbe úgy, hogy közben sem a praktikumról, sem az eleganciáról nem kell lemondani.

Forrás: Bézsenyi Zsolt

Tradíció modern köntösben

Kati tudja a titkot, hogyan lehet látszólag egymással ellentétben álló divatelemeket harmonikusan közös nevezőre hozni, ezért működik nála egy báli ruha ugyanolyan jól egy vintage stílusú táskával, mint egy bőrdzsekivel. A fényes taftruhák a múlt értékeit élesztik újjá, míg a burjánzó természet zöldjeit élénk pink és narancs dobja fel.

Forrás: Bézsenyi Zsolt

Téli fagyi

Itt az idő eloszlatni a sztereotípiát, miszerint az ősz az avarszínekről, a tél pedig a sötét árnyalatokról szól! A szivárványszerű csíkok kavalkádja annyira derűs, hogy csak rájuk nézel, és máris megfeledkezel a latyakos, komor időről. A lenge, finoman libbenő selymek és organzák felforgatják a hosszú kabátok és dzsekik merev világát. Igazi ínyencség a szürkeségben!

Forrás: Bézsenyi Zsolt

Nektek melyik szett a kedvencetek? :)

Hajózz új vizekre az ENIHORNnal!http://www.she.hu/stilusszunet/20170328-enihorn-taska-ruha-tavasz-nyar-kollekcio-vitorlazas-outfit-bemutato.htmlMinden, amit megtudtunk a Fashion Weeken! http://www.she.hu/stilusszunet/20171017-divatbemutato-divat-fashion-mercedes-benz-fashion-week-horvath-antonia.html

Nyitókép: Berzsenyi Zsolt

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.