divat outfit ruha tavasz kabát trend cipő színek Laczkó Ágnes stílus
Most, hogy elköszöntünk a téltől és széles mosollyal élvezzük a tavasz minden egyes napsugarát, lecserélhetjük a meleg pulcsikat a sötét összes árnyalatával együtt.

Én hiszek benne, hogy a színekkel, mintákkal és fazonokkal befolyásolhatjuk a hangulatunkat.
Ha vidám szettekbe öltözöl, azzal igazán lendületessé teheted a napodat! Érdemes kipróbálni!

Hogy mik az idei trendek? Már mutatom is!

Változatos színnyomások

Amivel idén tuti nem nyúlhatsz mellé, azok a virágminták és a csíkozások. Ezeknél a daraboknál a harmóniára kell fektetni a hangsúlyt, mivel már önmagukban is feltűnőek. Újdonságnak számít a régi időket idéző batikolás, színátmenet és patchwork minta. Ezeket inkább a bohém stílus kedvelői részesítik előnyben, de sokszínűségük miatt jól illeszhetőek a vidám szettekhez is. Próbálj ki egy újraértelmezett stílust!

Forrás: mango.com/orsay.com/mohito.com

Apróságok

A divathetek első számú kedvencei azok a stílusos darabok voltak, melyek rojtokkal, masnikkal, virágokkal, pliszékkel voltak megspékelve. Ezek a finom megoldások most a cipőkön is megjelennek, így akár a lábbelinkre is helyezhetjük a hangsúlyt. Válassz idén egy romantikus darabot!

Forrás: orsay.com/mohito.com/hm.com

Kabátok világa

A trenchek megőrizték vezető helyüket a kifutókon. Érdemes beszerezned egy ilyen kabátot, hiszen rendkívül praktikus: sportos, illetve teljesen nőcis szettekhez is tökéletes. A blézereket nézve azonban már újításról beszélhetünk: az aszimmetrikus forma került előtérbe, amit magassarkúval és sportcipővel is kombinálhatsz. Ha farmerekben gondolkodsz, a kőmosott változatot válaszd!

Forrás: orsay.com/reserved.com/orsay.com/mohito.com

Nadrágra fel!

Bermuda, cargo, palazzo, biciklis. Igen, igen, ezek mind olyan nadrágtípusok, amelyek közül válogathatunk. Mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelő darabot, legyen az laza esésű palazzo vagy az idomokat kiemelő biciklis fazon. Ha újdonságra vágysz, válassz egy rövid bermudát, ami a szabása miatt rendkívül jól hangsúlyozza a lábakat! ;) Ha a lazább vonalon mozognál, keresd a boltok polcain a zsebes, vagány cargo fazont!

Forrás: mohito.com/berskha.com/guess.com

Fejdíszek aranykora

Most nem kell azt érezned, hogy talán ez sok lesz... mert most semmi sem sok. Köthetsz a fejedre kendőt, rakhatsz rá vastag hajráfot vagy telepakolhatod a hajad csattokkal. Minél feltűnőbb lesz az összhatás, annál jobb!

Forrás: hm.com/mohito.com/Shutterstock

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: mango.com/orsay.com/mohito.com

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.