Hogyan kombinálj szandált ruhához, és hogyan nézz ki benne fenomenálisan?

PR cikk
Tavasszal mindig előkerül a nagy kérdés: akarjuk-e a szandált ruhával viselni, vagy idén is inkább maradjunk a caprik és a sima nadrágok bűvöletében. Ez sok hölgy életében kulcskérdés, mert valahol mindenki szeretne egy csodaszép szandálban és ruhában tündökölni, de nem mindig tudja, mi áll a legjobban számára.
Forrás: ccc.eu/hu

Szandálok, amiket érdemes mindenképp kipróbálnunk

Amennyiben hétköznapra vagy félelegáns eseményre keresnénk megfelelő szandált, akkor a tűsarkú verziót csak abban az esetben válasszunk, ha a lábunk bírja azt. Minden más esetben csodálatos platform és teletalpú szandálokat kapunk az idei szezonból, már csak azért is, mert divatos idén, tehát nagy belőle a választék. Ezek a szandálok ráadásul kényelmesek, nagyon jól magasítanak minket, vagyis egy királynői maxiruhát is nyugodtan kombinálhatunk velük: nem fogjuk magunk után húzni majd. Ezek között például a platformos espadrillesek kimagaslóan hozzák a meleg időjáráshoz köthető nyárias életérzést. Ha épp kerti partira készülünk, vagy egy fancy bár teraszára koktélozni, akkor tökéletes választás lesz, ha például egy szép virág- vagy dzsungelmintás ruhával kombináljuk az espadrillesünket. Ha pedig jelenleg épp keressük a tökéletes espadrilles cipőt, érdemes a CCC kínálatát megtekinteni. Itt olyan fonott talpú szandálokat kaphatunk, amelyek között egészen autentikus is akad. Ráadásul a CCC nem csak online létezik, de az üzleteiben országszerte megtekinthetjük, felpróbálhatjuk a cipőket, sétálgathatunk azokban, mielőtt vásárolnánk. Nézhetünk azonban más jellegű szandálokat is. Idén hódítanak a nagy, vastag kockasarkak, amelyekhez rendre platform talp társul. Tehát olyan magassarkú, amely kényelmesebb, mint a többi. Szintén találunk bőven választékot a CCC-nél ezekből – elképesztően mutatnak ruhával kombinálva is.

Forrás: ccc.eu/hu

Fémes színű szandálok és csodás mintájú ruhák

A mindenféle nonfiguratív mintás, kissé zavaros hatást keltő fura ruhák helyett próbáljuk ki a csodaszép, színes, virág- és levélmintás darabokat. Az idei trendek hála az égnek bőven hoztak belőlük számtalan típust. Ezek a ruhák vidámak, élénkek, és szép virágos mintájukkal örök divatúak lehetnek. Ezen kívül a csíkos és a pöttyös ruhák is nagy slágernek számítanak. Mindhárom mintához merjünk merészen felpróbálni egy fémes hatású szandált. A fémes csillogású lábbelik divatja pár éve kezdődött, és úgy fest, idén sem ment ki a divatból. Márpedig egy dzsungelmintás ruha például bronz- vagy aranyszínű szandállal igazi istennői megjelenést kölcsönöz nekünk. A pöttyös és csíkos verziókból pedig az ezüst szandál a tökéletes stílusosságot hozza ki, főleg ha fekete-fehér színekben pompázik az a ruha. Ám a fémes hatású szandálokat többféle ruhához is bevethetjük. Mivel az egyszínű ruhák is divatosak, ezért megpróbálkozhatunk azzal, hogyan mutat például egy teljesen fekete ruhához az ezüst szandál. Eláruljuk: remekül, főleg ha látványos ezüst ékszerekkel tesszük teljessé a szettünket. Kifejezetten előkelő hatást érhetünk el vele. Ezen kívül a fémes hatású szandálok között nem csak arany, ezüst vagy bronz létezik. Érdemes a színeseket is szemügyre venni. Például egy méregzöld, ám fémesen csillogó modell kiváló választás lehet azok számára, akik a zöld színű ruhájukat szeretnék feldobni egy egyáltalán nem megszokott lábbelivel.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.