protokoll hercegné viselkedés öltözködés hagyományok Jónás Zsófi botrányos Meghan Markle születésnap
Ma ünnepli 37. születésnapját a brit királyi család legújabb tagja, Meghan sussexi hercegné. Mi pedig megnéztük, hogyan is boldogul az amerikai lány a világ leghíresebb nemesi családjában.

Tiltott érintések

Ha valaki kételkedett abban, hogy Harry és Meghan szeretik egymást, az esküvő óta biztos máshogy gondolkodik. Ahogy egymásra néztek Windsorban, az meseszerű volt. Azóta sem bírják ki, hogy ne érintsék meg egymást akár nyilvánosan is - felrúgva ezzel minden etikett szabályt. Sőt, egy díjátadón odáig mentek, hogy Harry megcsókolta feleségét a pódium kellős közepén!!! Ez kékvérűéknél nagy dolog! Egy biztos: sugárzik róluk, hogy odavannak egymásért.

Az a fránya protokoll!

Ha valaki a brit királyi család tagja, akkor megszámlálhatatlanul sok szabályt kell betartania. Nem kivétel ez alól Meghan sem, bár az újdonsült hercegné még nem igazán profi ebben. Az első hivatalos látogatásán simán beszállt az autóba Erzsébet királynő előtt, amitől a protokoll szakértőknek égnek állt a haja. Nem beszélve a vállát fedetlenül hagyó - egyébként mesés - ruháról a királynő hivatalos születésnapi parádéján.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A legnagyobb bakit azonban a dublini brit nagykövetségen követte el, amikor politikai kérdésben állást foglalt. Ez ugyanis szigorúan tilos a királyi család tagjainak. Hogy Meghan direkt szegi meg a szabályokat, vagy csak figyelmetlen, azt még nem tudni.

Meghan és a ruhák

Mindenki kíváncsi volt, hogyan tudja majd ötvözni a friss hercegné a hollywoodi csillogást a királyi eleganciával. Eddig azt kell, hogy mondjam, remekül. Öltözködése sokkal kevésbé konvencionális, mint azt megszokhattuk a királyi családtól. Az én kedvencem az a Carolina Herrera farmerruha, amit egy lovaspóló meccsen viselt nem is oly rég. Egyszerűen tökéletes volt.

Sussex hercegnéje azonban rengeteg kritikát kap az öltözködése miatt. Ennek oka pedig nem a ruhák stílusa, hanem az ára. Az esküvő óta szinte csak méregdrága designer ruhákban jelent meg. A Prada, Givenchy, Dior darabok egy vagyonba kerülnek, ami érthető módon szúrja is az emberek szemét.

Akinek ilyen családja van...

Meghan legnagyobb problémája az esküvő óta a családja. Amíg édesanyja, Doria csendben figyeli lányát, addig apai ágon mindent elkövetnek, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek. És nagyon is "jó" munkát végeznek. Nincs olyan hét, vagy inkább nap, hogy ne hoznák kellemetlen helyzetbe Sussex hercegnéjét.

  • Az apja paparazzi fotókat csináltatott magáról még az esküvő előtt, majd ezek után szívműtétet hazudva nem jelent meg Windsorban.
  • A nővére minden héten interjút ad valamelyik csatornának, és botránykönyvet akar írni kettejük kapcsolatáról.
  • Ám van itt drogtermesztő unokaöcs és családon belüli erőszak miatt letartóztatott féltestvér is.

Kate vs. Meghan

Az első pillanattól fogva összehasonlítják Harry és Vilmos feleségét, a két nő azonban nagyon is különbözik egymástól. Arról nem is beszélve, hogy Kate már 7 éve Vilmos felesége, így lazán, már a kisujjából kiráz egy-egy hivatalos megjelenést. Ami mondjuk, Meghannek még elég sok erőfeszítésébe kerül.

Forrás: AFP/Oli Scarff

A pletykák szerint a két nő jó viszonyban van egymással, ezt a wimbledoni teniszbajnokság női döntőjén is látni lehetett. Egy biztos: Sussex hercegnéjének szüksége van egy bizalmasra a palota falain belül, hogy továbbra is ilyen jól képviselje a királyi családot.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.